darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ee myko gelmicen mi yada gelmeyi düşünmüyormusun bende usko da en iyi server ares oda bugünlerde bozuldu hackshield ler yüzünden bende kaçtım ordan myko ya geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 private message/özel mesaj/sms/telefon/msn ...[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: darth, 19 Temmuz 2005 23:18 tarihinde demiş ki: ee myko gelmicen mi yada gelmeyi düşünmüyormusun bende usko da en iyi server ares oda bugünlerde bozuldu hackshield ler yüzünden bende kaçtım ordan myko ya geldim sanıyorum daha burdayım.. ağustoda ke gelmezse kaçıcam:D diezde uskoda iyi bir serverdır.... çok pislik dönmez.. Not:Sakın bana diezdeki pislikleri anlatmayın birçoğunu biliyorum...sadece abartı deil diyorum :D[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 daha önce hiç diez e girmedigim için bilmiyorum ne dolaplar dönüyor bu ke nin ka dan ne farkı var belki bu ka olmazsa bende ke ye gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: DraculaVigorous, 19 Temmuz 2005 23:20 tarihinde demiş ki: private message/özel mesaj/sms/telefon/msn ... çok prdn dracula... maksat konuyu patlatmakdı zaten :D[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 affassfasaf :P bravo yani ben de diyorum napıyor bunlar[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: _catastrope_, 19 Temmuz 2005 23:23 tarihinde demiş ki: said: DraculaVigorous, 19 Temmuz 2005 23:20 tarihinde demiş ki: private message/özel mesaj/sms/telefon/msn ... çok prdn dracula... maksat konuyu patlatmakdı zaten :D :))[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya ben warrior'dan sıkıldım. şimdi ben bunu mage mi yapsam yoksa priest mi :P reskill nasıl yapılır :P ayrıca priest e shard alıp warrior shell giymek istiyorum. ayrıca audi tt istiyorum. audi tt hangi boss tan düşüyor..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: audi tt hangi boss tan düşüyor. Onu bilmemde gem lerden bayağı bi Doğan SLX çıkıyor.(Rivayete göre CZ deki DM'lerden siyah camlı, çelik cantlısı düşüyormuş ama bana denk gelmedi)[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:54xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar