Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pardus Live

montezaus

Öne çıkan mesajlar

uludağın ftpsinden gerekli dosyayı yükledim, cdye çektim sorunsuz, reset atıyorum, bir kaç ekran devam ediyor bunla ilgili görüntüler boottan sonra fakat daha sonra bi siyah ekrana geçiyor, en başta geçecidir, kurulumdur falan diyip açık bırakıp duşa girmiştim, çıktığımda baktım hala aynı siyah ekranda, takılmış. daha sonraki denemelerimde de gene buradan sonrasını göremedim, yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbir fikrim yok Pardus Live ile ilgili, hiç kurmadım ama.
XP'de de böyle bir siyah ekran sorunu olduğu için yapabileceklerin:

- RAM'lerini bir test et ya da elinde varsa başkasıyla dene.
- CD'yi nasıl yazıyorsun, bunun için Pardus'un documentation tarzı birşeyi vardır. Ona bir bakıver.
Son olarak;
- HDD'ni çıkar (IDE, SATA kablosunu) ve öyle Pardus Setup'u başlat.[signature][hline]Wind of change...
Sosyal ağlarda paylaş

ahead nero express kullanmıştım ama cdden kaynaklandığını zannetmiyorum, yükleme başlıyor ve baya da devam ediyor çünkü.

rami test edebilirim ama neticede bunu kullanıcam, elimde başka kullanılabilecek ram de yok.

cdyi bi başka bilgisayarda deneyeyim bir de ondan sonra tekrar yazarım o zaman.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...