yosun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 30 milyar civarından bahseden 2 topic daha gördüm ama kriterler biraz farklı olduğundan yeni bi tane açmakta sakınca görmedim... ahanda şöyle; -30 milyara kadar -çoğunlukla şehir içi kullanılacak -aile ye uygun -dizel -ve "0" ... bi oto arıyorum. Şu an peugeot 307ler (indirimleri fln flm derken) gözüme hoş gözüktü ama kararsız kaldım... Bu özelliklerde arabaları yazarsanız çok mutlu olurum :D bide bu peugeotlarda motorda bi sorun varmış diye duydum dpğrumudur diilmidir nedir?[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Motorda spesifik bir sorun bilmiyorum ama peugeotlar genel itibariyle sorunlu kronik hastalar, arabanin saglam cikmasi senin sansina bagli. Peugeot'un Turkiye'ye sorunlu arabalari yolladigi da asikar. Eger sansin varsa araba uzun sure sorun cikarmayabilir ama ilk haftadan surucu kapisini da eline alabilirsin maalesef.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bu arada BMW Group, PSA (Peugeot - Citroen) ile birlikte calisagini acikladi. Artik BMW Group'un kucuk hacimli motorlari Peugeot fabrikasinda imal edilecek ve MINI'de kullanilacak. Hedef 1 milyon unite. Peugeot istedigi zaman iyi isler de yapabiliyor demek ki.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 IBIZA TDi S-RIDER 1.4 75hp 4K var 30 milyara. Peugot'tan daha dar gelebilir ama.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 0 olma unsurunu çıkartırsan golf bak dicem onun dışında 307 zaten en gözde seçenek bizde 406 vardı hiçde motor da sorun cıkartmadı sınıfında da avrupada en iyi süspansiyonu olan araba seçilmişti yol tutuş olarak özellikle ıslak zeminde iyi performansı vardı dizel araçlarda alman arabası alırsan daha iyi ama o fiyata 0 zor biraz birde aile arabası olucaksa hele..[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Peugeot 1.4 HDI tavsiye etmem. Ben aynı motora sahip c3 kullandım ve daha hafif ufak bir araba olmasına rağmen çok bayık geldi bana. 307 için çok çok ağır kalır ve ağır arabaya zorlanan motor çok yakar ki benim 90bglik Astra bile haddine göre fazla yakıyor. 28 Milyara Corsa CDTI Enjoy var daha bikaç gün önce bakmıştım bence güzel bir seçenek. Donanım olarak iyi. Trafiğe ilk Corsa CDTI la çıktım atak bir araba c3 gibi ölü değil. Aklıma fazla seçenek gelmiyor malesef. Birde c3 lerin 16v olan ~90bg lik motorları var. Onlarında performansı iyi olur. Dizelin fiyatı 26 milyardan başlıyor 16v olanlar da 30 milyar civarıdır. Seat bende düşündüm ancak annem istemedi. Fiyatına göre en iyi donanıma sahip olan ve en büyük hacime sahip olan Seat Ibiza 1.4 TDI. 75bg motoru var hiç kullanmadım ama forumlarda Odrin e p.m atarsan sana ayrıntılı bilgi verecektir. 35bin YTL ye çıkabilirsen eğer (biraz krediyle fln) Astra 1.3 CDTI var bende memnunum. 7lt/100km yakıyor. Dizel arabaya göre biraz fazla gibi ama klima saatte 0.5lt yakıt tüketiyor onuda hesaba katmak lazım tabiki. Birde sıkışık trafikte olduğundan sanırım normal yav.. Donanımı fln iyidir ama kriterlerine uygun olmadığı için fazla bişey yazmıyorum. İlgilenirsen daha ayrıntılı yazarım.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 307 tavsiyemdir c3 e az yakar derler, 307 daha az yakıyor.bana kalırsa hiç yakmıyor gibi bişi bedavaya gidip geliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya ben 307 1.4 HDI almistim 70 hp yani gayet memnun kaldim zaten 1 depo benzinle 800 km gittigim zamanlar olmustur(kışın) ama arabada sollama performansi dusuk, cunku bana gore arabanin motoru şasisine gore biraz gucsuz kalmis. Motor sorunlarina gelince evet boyle bir motor sorunu bizde yasamistik ama genel bir sorun oldugu icin direk degistirmek durumunda kaldilar. Ama alirsan memnun kalacagindan suphen olmasin, hatta 1.6 litre alirsan daha fazla memnun kalirsin derim[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar