Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ya mtv izlerken bole fragmanını fln goruyorum nasıl bir film tr ye gelecek mi ? yada dvd si varmıdır :D izleyen oldumu ?[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 DVD si cikar bir iki aya, internetten ismarlatirsin muhtemelen.. TR ye gelecegini sanmiyorum... Bir kac arkadas gitti fena degil diyorlar, salak bir komedi iste, bazi yerlerine gulmusler gerisi normaldi dedi[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ya cok guzel bole matrixi fln ti ye alıor Scary Movie gibi action filmlerini tiye alıor buda.[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bende de şimdi divx'i bitti. Aduı Gong Fu. Imdb notu baya yüksek izlemeyi düşünüyorum[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 "shaolin soccer" ın yönetmen.. kadro da benziyor.. tarz aynı.. shaolin'i de seyrederken yerlerde sürünmüştüm gülmekten, bu da aynı tadı verdi.. ben 10 üzerinden 8 veriyorum kendi klasmanında..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 cok komik birsey degil ama bir sahnesi varki insani yariyor. [spo1=spoiler]bicak firlattigi ,kendini vurdugu sahneler.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 süper film yaw.bunu izleyen shaolin soccer ı da izlesin mutlaka[signature][hline]We have work to do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 çok hoşuma gitti dövüş sahneleri kocakarı yenge falan[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 geçen izledim yarıldım hakkatten [spo1=spo]avuçiçi tekniği çok manyak iid ehe[/spo][signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kung fu hustle 2 de 2006 basinda vizyona girecekmis[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Şimdi bitti film varya manyak guzeldi ya ehehe buda avucu :D superdi ya.Manya yanlız dovuş sahneleri fln cok super zaten o sonradan giydigi ceket varya beyaz bişi Matrix deki Seraph da giyiyor aha ondan istiom ben ya :D.Gay terzi çok komik ya :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Güzel film.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar