can-i Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Warcraft 3 ü yükledim her şey ii güzel Frozen Throne 1.18 versionu ama Battlenet e girmeye çalıştığımda cd key nvalid diyor ne yapmam lazım cd orjinal deildi ilgilenirseniz sevinirim
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 euro battle die bi olay var g3nklerin forumunu incelersen bulcağından eminim[signature][hline]Shippy
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 battle netten oynucaksan orjinalini alican.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 warcraft3 battle nette oynanıy gerek gebrene kadar ladder yapılır gerek 1v1 gerek 2v2 sorna altar da canlanılıp gidilir wow oynanır.[signature][hline]Beş Hececiler
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Battlenette oynamak icin orj oyun gerekir o yuzden orj almayacaksan www.eurobattle.net'ten dosyayi cekip oraya girersin hemen oyun icinde acc acip oyuna dalabilirsin iyi oyunlar[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 eheh aynısını ben düşündüm heralde euro battle net die orjinal sanıolar :D[signature][hline]Shippy
Öne çıkan mesajlar