elventria Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Arkadaşlar ben bu oyunu oynamayı çok istiyorum çok aradım da nasıl bulamadım nasıl yapılacağını lütfen yardım edin mame ile olmuyo galiba..:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 impact adlı emulatör çalıştırıyor bu oyunu[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bir de mümkünse rom linkleri verebilir misin? Altavista, Yahoo! ve Google'da aramama rağmen indirilebilir bir rom dosyası bulamadım (sf ex, sf ex2 ve sf ex 2 plus için).[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 rom download adresi yazmak ve sormak yasaktır. romları nerden download edebileceğinizi bilmiyoruz, google ve benzeri arama motorlarında arayabilirsiniz.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Cevap veren arkadaşın cevabını görmüştüm kendisine teiekkür ediyorum :)[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar