Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 hem xp hem de 98 yükleyip denedim cd bozuk değil eminim ama windowsa dönüyor başta neden olabilir? daha önce oynuyordum.... :( yardım pls. (not: format attım belki onun için gerekli bir runtime hedesi ya da codec falan var mı ? )[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 bak oyun açılırken önce bi siyah ekran oluyor sonra açılıyor. tam o siyah ekranda cd yi çıkar ana menüye gelince geri koy.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 sanırım hallettim ya cddeki data klasörünü full yükledim team17nin içine düzeldi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 düzelmemiş :([hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar