Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ilk yaptıgım bilg. resmi yorumlarınızı beklıyorum.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Büyütecim yok bakamadım soryy.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Gözlerinde sorun olabılır.Bizim burda güzel göz doktoru var gel bi muayene edem seni. : MUCK :[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 kesin sorun var jnm 2x3 pixellik resmi göremiyorum daha.. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 monitör[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Pixel art.Ben ekran goruntusune degil nonitörü iyi çizebilmişmiyim onu soruyorum? [Bu mesaj Sphere tarafından 16 Temmuz 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Kare çizip dugme koymak pixel art olmuyor. Ayrıca pixelart minimalist birşey koca tek bir nesneler olmaz yani pixelartta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 öncelikle bilgisayar deil monitör, sonrasında bu pixel art diil, izometrik olmasa bile böyle pixel art olmaz, hakarettir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Şuraya topic attıgıma pişman ettiniz yaaaaaaaaaa.Ben resim nasıl diyom sen diyon bu simit güzel offff.Buraya bi daha konu açmam.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Eleştiri Bence sadece yapıcı eleştiriler yapılmalı.Geyiksel mesajlar dışında eleştiri kategorisindeki mesajlarda buna dikkat edilmeli tabii başkasını üzmek istemiyorsanız.Bura sadece grafik tanrıları için değil herkes için var.Ayrıca yapıcı eleştiri olmadıktan sonra karşındakini eleştirmenin ona ne faydası olur ki , forum amacına ulaşmaz bence. Edit, Update -------------------------------------------------------------------------------- 20 aralık 2004 tarihi itibariyle, koyulan çalışmalara kritik ve eleştiri istiyorum, ya da kritik eleştiri filan istemiyorum veyahut sadece övülmek istiyorum beğenmiyosanız söylemeyin notlarının koyulması, ve bunlara uyulması tavsiye edilmektedir. yorum istemeyene yorum yapmak geçici veya kalıcı ban yapabilir. Tavsiyeler Uyarılar: ------------------ Çalışmanızı upload etmeden önce kendinize neden upload ettiğinizi sorun. Tartışmaya girin. Aldığınız cevap: -Çok güzel bişi yaptım galiba lan. Dur koyıyım şuraya da ortam şenlensin. Dötüm kalksın. -Bu çalışmaya emek harcadım. Ne kadar amacıma ulaşabildim dur bir göreyim. -Uğraştım uğraştım olmadı. Koyayım da neresi neden olmadı bana söylesinler. Tahmin etsinler. Fikir belirtsinler filan nebiliim. İşleri ne anasını satiim. -Yani evet fazla uğraşmadım ama rastlantısal olarak muazzam bişi çıktı ortaya ki muazzam ne demek biliyorum. İnsanlara gösteriyim de baksınlar. aaa filan desinler. arasında veya çok yakın değilse tekrar düşünün. Acaba koyduğunuz iş: -gudilikten tutorial takip ederek yapılmış alakasız bişey -forward mail materyali tadında -light saber/lens flare/emboss/ripple efektinden müteşekkil veya hatta içeren bişi -elinizle değil de başka bir yerinizle yaptığınız birşey olabilir mi? Şimdi tekrar düşünün gerçekten kilit ban dayak filan istiyo muyum. Bi kaç kere bunlar üzerinde düşündükten sonra işlem refleks halini alacaktır. Sakin olun. illa nasıl diye soruyosan; monitöre benzemiş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ekran görüntüsü iyi'de,monitör :/[signature][hline] Ok gibi doğru olsam Yayla atarlar beni Yay gibi eğri olsam Elde tutarlar beni Doğruda aç görmedim Eğride Tok Eğri yay elde kalır Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Prtscn' ile monitörüde alabiliyormusn ?[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Pixel art görmeyeli çok değişmiş galiba.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 forum üyelerine cok iyi örnek oluyorsunuz.Kutlarım.Hep böyle afedersiniz hayvanca yaklaşın herşeye.Tebrik ederim devam. [Bu mesaj Sphere tarafından 19 Temmuz 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 pixel art ve minimalizm alakasiz seyler... minimalizim kucuk ufak tefek sey cizmek degildir.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 algına hayran kaldım.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yorum bekliyorum diyip calismani ovmeyen bisiy soylenince laf etmekte ayri ilgincmis.[signature][hline]Piiys [Bu mesaj Dojorel tarafından 19 Temmuz 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 buradaki insanlarin begenmeme haklari var onlari kullanmişlar böyle bir çalişmaya evet süper olmuş denilirse daha iyisini yaamazsin ciddi bir yerdede istemedigin durumlara girersin en iyisi bunun kötü bir çalişma oldugunu bil ve daha iyisine çaliş bunuda dert etme kimsenin senin emegini kötüleyip egosunu tatmin etmek için söyledigini düşünme ve bunu ilerde yapacagin süper şeylerin ilk adimi olarak düşün sen tüm bu şeyleri o yapacagin en iyi şey için emek olarak düşün bu monitörü emeklerinin sonucu olarak düşünme[signature][hline]çikolata dişleri hayat ise düşleri çürütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kağıt üzerinde eleştrinler haklı olsa dahi, bu agresif/anlamsız/iğneleyici/küçümseyici/kendinipohpohlayıcı/anglosaxon/antiseksi/mıcırıptik tavırlardan bi koca çuval "gına" geldi. modaratörler bile aynı kıvamda artık[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 lutfen anglosaxonlarla moderatorleri ayni kefeye koyma... en azindan onlarin burnu ellerindeki kaliteli islerden oturu kalkik.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar