Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar

Sphere

Öne çıkan mesajlar

said:
Eleştiri
Bence sadece yapıcı eleştiriler yapılmalı.Geyiksel mesajlar dışında eleştiri kategorisindeki mesajlarda buna dikkat edilmeli tabii başkasını üzmek istemiyorsanız.Bura sadece grafik tanrıları için değil herkes için var.Ayrıca yapıcı eleştiri olmadıktan sonra karşındakini eleştirmenin ona ne faydası olur ki , forum amacına ulaşmaz bence.

Edit, Update

--------------------------------------------------------------------------------

20 aralık 2004 tarihi itibariyle, koyulan çalışmalara kritik ve eleştiri istiyorum, ya da kritik eleştiri filan istemiyorum veyahut sadece övülmek istiyorum beğenmiyosanız söylemeyin notlarının koyulması, ve bunlara uyulması tavsiye edilmektedir. yorum istemeyene yorum yapmak geçici veya kalıcı ban yapabilir.

Tavsiyeler Uyarılar:
------------------
Çalışmanızı upload etmeden önce kendinize neden upload ettiğinizi sorun. Tartışmaya girin. Aldığınız cevap:

-Çok güzel bişi yaptım galiba lan. Dur koyıyım şuraya da ortam şenlensin. Dötüm kalksın.
-Bu çalışmaya emek harcadım. Ne kadar amacıma ulaşabildim dur bir göreyim.
-Uğraştım uğraştım olmadı. Koyayım da neresi neden olmadı bana söylesinler. Tahmin etsinler. Fikir belirtsinler filan nebiliim. İşleri ne anasını satiim.
-Yani evet fazla uğraşmadım ama rastlantısal olarak muazzam bişi çıktı ortaya ki muazzam ne demek biliyorum. İnsanlara gösteriyim de baksınlar. aaa filan desinler.

arasında veya çok yakın değilse tekrar düşünün. Acaba koyduğunuz iş:

-gudilikten tutorial takip ederek yapılmış alakasız bişey
-forward mail materyali tadında
-light saber/lens flare/emboss/ripple efektinden müteşekkil veya hatta içeren bişi
-elinizle değil de başka bir yerinizle yaptığınız birşey

olabilir mi? Şimdi tekrar düşünün gerçekten kilit ban dayak filan istiyo muyum. Bi kaç kere bunlar üzerinde düşündükten sonra işlem refleks halini alacaktır. Sakin olun.

illa nasıl diye soruyosan; monitöre benzemiş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

pixel art ve minimalizm alakasiz seyler...
minimalizim kucuk ufak tefek sey cizmek degildir.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

buradaki insanlarin begenmeme haklari var onlari kullanmişlar böyle bir çalişmaya evet süper olmuş denilirse daha iyisini yaamazsin ciddi bir yerdede istemedigin durumlara girersin en iyisi bunun kötü bir çalişma oldugunu bil ve daha iyisine çaliş bunuda dert etme kimsenin senin emegini kötüleyip egosunu tatmin etmek için söyledigini düşünme ve bunu ilerde yapacagin süper şeylerin ilk adimi olarak düşün sen tüm bu şeyleri o yapacagin en iyi şey için emek olarak düşün bu monitörü emeklerinin sonucu olarak düşünme[signature][hline]çikolata dişleri hayat ise düşleri çürütür
Sosyal ağlarda paylaş

kağıt üzerinde eleştrinler haklı olsa dahi, bu agresif/anlamsız/iğneleyici/küçümseyici/kendinipohpohlayıcı/anglosaxon/antiseksi/mıcırıptik
tavırlardan bi koca çuval "gına" geldi.

modaratörler bile aynı kıvamda artık[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

Sosyal ağlarda paylaş

lutfen anglosaxonlarla moderatorleri ayni kefeye koyma...
en azindan onlarin burnu ellerindeki kaliteli islerden oturu kalkik.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...