ManitoN Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Tentendeki köpecik miludur kendisi :)[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 evet efendim tenten'in köpeğinin cinsi fox terrier'dir. tenten'in köpeğinin ismi milou yada snowy (orjinal) fakat türkçe'ye boncuk veya fındık diye çevirmişlerdir. aşağıda resimler mevcuttur: [spo1=fox terrier][/spo][signature][hline]| ===> orc_lord leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bu ne hız saol[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 tşk ederim, eğer gecenin bu saatinde yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) sanırım görevimde bu. insanlara online bulunduğum süre zarfı içerisinde elimden gelen yardımı sergilemek. niye benim kanatlarım yok,anne :-p [Bu mesaj orc_lord tarafından 19 Temmuz 2005 03:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 oha dumur forum ehoeh 1 dakka içinde nasıl resimleri ekledin, yazdın filan da falan sen geri dönüp nasıl teşekkür ettin, peki sen yine 1 dakika içinde nasıl teşekkürü kabul ettin. oranlama, saat, vs alınarak, bu başlığı en çabuk çözüme bağlanan başlık olarak duyurulması gerekiyor, yeah dedim.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 cok uzun bacakliymis bu yahu[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 tezgahlanmış bence bu topic şike var! soruyu sormadan özel mesa jatmış orc hazırlık yapmış hehe[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: DynamicK, 19 Temmuz 2005 08:56 tarihinde demiş ki: tezgahlanmış bence bu topic şike var! soruyu sormadan özel mesa jatmış orc hazırlık yapmış hehe :lol:[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 vallahi yetkililer özel mesajlarımı kontrol edebilir :) bir baktım konu açılmış. ha gayret, 2-3 resim, birazda bilgi bulursam hızlı hızlı hemen cevapla dedim 1dk geçmiş tüh :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 isteyen benim mesaj kutumuda baksın(bakmayın len özel hayatın gizliliği kanunu var :P )[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hehe tebrikler valla =o)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 tebrikler orc nediyelim :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar