Faust Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 merhaba arkadaşlar. yeni yeni kurmaya çalıştığımız ironmaiden sitesinin nihayet forumlarını açabildik =p destek verirseniz sevinirim. www.ironmaiden.gen.tr forumlar boş gözükeiblir, normaldir :)[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 vermezmyz ölümüne iron maiden :)[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 teşekkürler ya =D paranoyalar yapıyorum kendi kendime. "ulan topice bakan olmamıştır." "ya bakıp beğenmedilerse" "ya theme kötüyse"[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 iron maidenle pek alakam yoktur.. yanlız tema olarak tableların title bg leri mavi uymamış. noktalı sarı ve iç siyah çerçeve daha uygun olabilir tabi iconların da değişmesi lazım.. sanırım sen phpbb default temasını editledin admin menuden.. belki önce daha uygun bi tema bulup on ubu hale benzetebilirsin böylelikle icno falan fazla uğraşmamış olursun..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Aynen öyle theme kötü..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 arkadaş yapmış tüm düzenlemeleri. eksikleri biliyor az çok fakat yoğun adam vessalam =D ben bile admin accounta sahip değilim, userim. "bir ürünün reklamını en iyi müşterisi yapar" :)[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bu arada şifremi fln giriiom kabul etmıo annamadım gitti :-?[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 mailine gelen aktivasyon hedehödösünü yaptınmı[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hmm güsel iron maiden destek destek. ama keşke bi theme yapsaydınız eminim uğraşçak biri olurdu (evde olsaydım uğraşırdım mesela)[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben ugrasicam sanırsam =p[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar