darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 pc bozulmuş win98 i yüklesin hemen gelcekmiş xp yi yüklemiş kaldırmamış plc şimdi de kendisi yapcak yaparsa yapar yapamazsa pc elinde kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 he ayrıca ben myko yu yalnışlıkla sildim şimdi yeniden yüklicem ama ingilizce bir şey diyo yardım ederseniz sevinirim " the version comparsion failed. the setup will now terminate" işte aynen böle yazıyo yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 normal insanlar gibi kasıp orc gibi davranıp acil clana girmek istiyorum :D vakit bulduğum her dakika kasıyorum yakında 5x sınırına gelirim ;) o zaman görüşürüz.[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Nick = Worth Server = Deimos Level = 25 Class = Karus Clan = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enerji Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 En yüksek levelli kim klanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 cıldırıom su serverda oyanayamıom diye :D[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Haddim olmayaraktan bişey yazayım. Alınan kararla 3 gün içerisinde en aşağı lvl 40 olunacak. (Bu aslında hasmezle murtazaya düşerdi ama n'abim kimse yazmamış. Bi de maksat up olsun :) )[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 3 günden kasıt perşembe gecesidir bu arada, ben 37im abi bana dert değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 perşembeye kadar yapcaz artık bişeyler beyler bana yardım edermisniz imdattt derhal 33 den 40 olmam lazım 3 gün içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kimse kimseye lvl kastırmaz bence. Baştan sona okursanız anlarsınız...[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 19 Temmuz 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben kendimde yaparım daha dogrusu yapmaya çalışırım para kasıyopdum artık lwl kascam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben lvl kasarım yeterki su oyun yuKlensin :) sadece 39-40 arası yardım beklerım orası bela bi lvl :) neyse inş. hep beraber yeşil yazılarla konusacaız ..boss kesecez...ama ben karus villageleri bilmom eslant a atlamam lasım :)[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Levellarinizi kasin beyler gereken kritik yerlerde yardim ederiz elimizden geldigince . Ama artik son derece hizli gitme zamani . Geriye donup vakit kaybedemez kimse o yüzden onde gidenlerin geriye bakip yavaslamasi yerine geride kalanlarin öne bakip hizlanmasi dogru olur[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bende bilmiyorum insan yapmak istedimi herşeyi başarır bende 40 olucam ama senin dediginde dogru 39 40 arası hele 50 den sonrası öldürmek çok güzelde exp. az geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kardeşim gelsin desin abi lvl kas eger eski bi serversa her yardımı ederim ama server yenı acılmıs kimse icin geri donuLmez bu clan asistide lideride olsa aynıdır.. 1 hafta sabahlarım yetisirim su oyun yuklense.. :) zaten geç kalmasam warrior acmayı planlıodum am anca mage ile kasılır o kadar lvl[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sen neyi diyosu usko damı lwl40 olcan myko da daha açmadın mı ben myko da 33 oldum ama yalnışlıkla sildim şimdi yeniden indiriyom netten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bu n00bz myko da hangi server da biliyimde ona göre girmeye çalışıyım dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 aramak tuşuna basıyoruz n00bz yazıyoruz. benim açtığım başlık çıkıyor. okuyoruz öğreniyoruz. bundan sonra aramak tuşunu bol bol kullanıyoruz.[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 estlandamı gıdıcenız estlandda ne ısınız varki usko gibi degil estlandda sadece bosslar cw ler darkstoneler fln var baska bır sey yok ke de tum lvl kasılcak yaratıklar kalluga raıba cıvarında ayrıca aynı clanda oldugunuz level farkı sormaz size hepınıze yardım edebılırler yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 tam olarak lvl 40 diil şimdi site olayına giriyoruz orda herkese uygun lvl olayı koyucaz. herkese 40 olun demek yanlış olur. lvl 39 adamla lvl 17 adam bir mi deeeee mi?[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 dedim ya haddim olmayaraktan yazıyorum diye. Neyse murtaza gelsin de şu kurallara duyurulara felan bi el atsın. Hasmez hazırladım o dediğim sistemi. Murtazaya teslim ettim. Bakalım gelsin sonuç belli olur.[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar