darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben bu myko yu yükledim ama hata werdi yeni wersiyonunu yüklemem gerekiyomuş onu nerden indircem yada varmı
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 http://forum.paticik.com//view.php?id=128489 [Bu mesaj KaKsi tarafından 19 Temmuz 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sonunda bende yukledım.. ama passwordu istiyor.. :) bilen wrsa bana buradan yazrsa ty sımdıden[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bu şifreyi aynen kopyala yapıştır yeter MYHU4-ERTJU-T6U89-QWERT
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 !!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111oneoneone[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke))
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bende sımdı buldugumu yazıcaktım :) saol darth yuklemeye baslamadan cıkan yazıyı hatırladım yinede saoL..[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 the contest of this file cannot be unpacked..the execytable you r attemtping to run has beencorrupted..:( bu ne ya ben hiç bişi anlamadım help pls.. yukledıkden sonra bu hatayı werdi..[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Anlayan ve online olan arkadaslar walla sizi beklıom ne yapmam gerekio :)[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 wtf?? o ne yaa :S:S editliyorum.... anladığım kadarıyla indirdiğin dosya bozuk yada eksik.. çalıştırmayı denediğin executable file da bi aksaklık yada eksiklik var... çözümü yeniden farklı bi yerden indirmek desem bana kızmasın umarım :D[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D [Bu mesaj _catastrope_ tarafından 20 Temmuz 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ne bılem ya yukledım zank bu hatayı werdi...pffff galiba basaramıcam.. 8 saattirı download edıom ztn[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bu arada tamamen konu daki yolları izledim 1 2 3 4 5 hepsini yaptım walla :) ama bu GM ler beni hiç sevmedi zaten :P[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 topic düşmeden sayafadan yardımlarınızı beklıorum :/[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yardımcı program kullanmışsın. dosya bozuk çekilmiş elli kez söyledim ben 4 kere yardımcı programla indirdim 4ü de bozuk çıktı, yardımcı program kullanmayın diye.[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 eyw. saoLasın cozum buLdum sonunda :) en iyisi cd arıyım bizim KO severlerden :)[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Direkt olarak IE download edin arkadaşlar. Ben öyle yaptım 2,5 - 3 saatte inmişti. Drac' ın söylediği doğru. Herhangi bi download programı kullanınca hata veriyor.[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben yardımcı program kullanaraq 8 saatte indirdim IE acaba kac asatte ceker :) tekrar saoLun..topici yazan arkadasımın topicini mesguL ettigim icin özür dilerm. :)[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Öne çıkan mesajlar