Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok önemli yardım edin !!!!!1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sonunda bende yukledım..
ama passwordu istiyor.. :) bilen wrsa bana buradan yazrsa ty sımdıden[signature][hline]Server:Beramus
Clan :PaybacK
ID :Caogia
Char :ArchMage
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Mesaj tarihi:
bende sımdı buldugumu yazıcaktım :)
saol darth yuklemeye baslamadan cıkan yazıyı hatırladım yinede saoL..[signature][hline]Server:Beramus
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Mesaj tarihi:
the contest of this file cannot be unpacked..the execytable you r attemtping to run has beencorrupted..:(
bu ne ya ben hiç bişi anlamadım help pls..
yukledıkden sonra bu hatayı werdi..[signature][hline]Server:Beramus
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Mesaj tarihi:
Anlayan ve online olan arkadaslar walla sizi beklıom ne yapmam gerekio :)[signature][hline]Server:Beramus
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Mesaj tarihi:
wtf?? o ne yaa :S:S
editliyorum....
anladığım kadarıyla indirdiğin dosya bozuk yada eksik.. çalıştırmayı denediğin executable file da bi aksaklık yada eksiklik var... çözümü yeniden farklı bi yerden indirmek desem bana kızmasın umarım :D[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Türk
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D

[Bu mesaj _catastrope_ tarafından 20 Temmuz 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ne bılem ya yukledım zank bu hatayı werdi...pffff
galiba basaramıcam.. 8 saattirı download edıom ztn[signature][hline]Server:Beramus
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Mesaj tarihi:
Bu arada tamamen konu daki yolları izledim 1 2 3 4 5 hepsini yaptım walla :)
ama bu GM ler beni hiç sevmedi zaten :P[signature][hline]Server:Beramus
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Mesaj tarihi:
yardımcı program kullanmışsın.
dosya bozuk çekilmiş
elli kez söyledim ben 4 kere yardımcı programla indirdim 4ü de bozuk çıktı, yardımcı program kullanmayın diye.[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki:
boşverin usko'yu bence de.
usko öldü.
devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :)
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Mesaj tarihi:
eyw. saoLasın cozum buLdum sonunda :)
en iyisi cd arıyım bizim KO severlerden :)[signature][hline]Server:Beramus
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Mesaj tarihi:
Direkt olarak IE download edin arkadaşlar. Ben öyle yaptım 2,5 - 3 saatte inmişti. Drac' ın söylediği doğru. Herhangi bi download programı kullanınca hata veriyor.[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
ben yardımcı program kullanaraq 8 saatte indirdim IE acaba kac asatte ceker :)
tekrar saoLun..topici yazan arkadasımın topicini mesguL ettigim icin özür dilerm. :)[signature][hline]Server:Beramus
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
  • Yeni Oluştur...