Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Nasıl yapacağız bunu? Bir de networkle ilgili DLL'lerin isimlerini bileniniz var mı?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Windows XP CD'sini takacaksın. Enter'a basıp . f8 le sözleşmeyi kabul edeceksin. c: "windows xp professional" gibi goreceksin isletim sistemini zaten listede. partition kısmına gelmeden önce. üzerine gelip R'ya basacaksın. süper bi şekilde onaracak =D kullanacağın cd-key'i pmle atıyorum sana.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Eğer faustun dediği gibi olmazssa bana mesaj at ben hallederim :)[signature][hline]Pantolonum Dieselden cluberim ezelden... :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar