Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ya arkadaşlar bakarmısınız www.losse.tk Bi ie ile bakın bi firefox ile, bu ie ne kadar dandik ya firefox gibisi yok şimdi ben nasıl düzeltecem bu transperent işini düzelmiyor denedim herşeyi uffff keşke herkes firefox kullansa...[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 mmm [code=php] if (navigator.platform == "Win32" && navigator.appName == "Microsoft Internet Explorer" && window.attachEvent) { document.writeln(''); window.attachEvent("onload", fnLoadPngs); } function fnLoadPngs() { var rslt = navigator.appVersion.match(/MSIE (d+.d+)/, ''); var itsAllGood = (rslt != null && Number(rslt[1]) >= 5.5); for (var i = document.images.length - 1, img = null; (img = document.images); i--) { if (itsAllGood && img.src.match(/.png$/i) != null) { var src = img.src; img.style.width = img.width + "px"; img.style.height = img.height + "px"; img.style.filter = "progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src='" + src + "', sizingMethod='scale')" img.src = "blank.gif"; } img.style.visibility = "visible"; } } [/code][signature][hline][i]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 tabii bir de blank.gif yaratmalisin bir yere bir tane.. 0 byte lik bir dosya olmasi yeterli.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Again sharky saved the day by knowing the code :D[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sharky sanırım senin yaptığınla gerekli resimleri kapatacam ama sorun saırım şu ie transparent png resimlerini desteklemiyor mu? Firefox destekliyor ie nasıl desteklemez ki ?[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 desteklemiyor. Angut IE ye PNG leri transparan sekilde gostermenin yolu yukarda yazdigim kod.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: sharky, 19 Temmuz 2005 17:58 tarihinde demiş ki: desteklemiyor. Angut IE ye PNG leri transparan sekilde gostermenin yolu yukarda yazdigim kod. Hakkaten angut ie :). Ama yine olmadı ya allah allah neyse biraz daha kasıyım umarım olcak :). Transparent olmasını istediğimiz resmin class'ının img olması gerekiyor dimi?[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 code tagi filanmi var renkli renkli olmus :) edik : yeni farketmisim code tagi calisiyormus..[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant [Bu mesaj vesmor tarafından 19 Temmuz 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Evet şu anda vesmor'dan bir kod bekliyorum onu denemeden buraya geişmeyi yazayım :). Belki birileri faydalanır. İlk önce sharky'Ninkini denedim aynen yaptım ama ne diyim olmadı hiçbirşey farketmedi. Sonra vesmor'a olmadı dedim o bana bir kod gönderdi. İlk önce o javascripti denedim herhangi bir gif ihtiyacı yok, güzel oldu ama png olan backgorundları transparent yapamıyordu. Sorna başka bir kod gönderdi bu hem bg'yi hem resimleri transparent yapabiliyordu onuda denedim ama bu sefer linklerim fade'li linkler olduğu için sorun çıkardı linkler çalışmadı. Javascriptler birbirine girdi. Şimdi bide php kodu gönderdi bakalım biraz daha uğraşalım :)[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 IE'ye kafam girdin www.losse.tk Anca bu kadar olabildi. Buradan da vesmor'a teşekkür edeyim sharky'de tabiki :).[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 firefox la ac resmin ss i ni al resmi o şekilde kaydet olsun sana transexuel resim[signature][hline]Günlük Münlük Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Tcpip, 19 Temmuz 2005 20:06 tarihinde demiş ki: firefox la ac resmin ss i ni al resmi o şekilde kaydet olsun sana transexuel resim Onun gibi birşey yaptım zaten :). Düzgün şu an.[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar