KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Çin ve Hindistan'ın Petrol talebindeki şok artış,ham petrol fiyatını beklenmedik şekilde yükseltti.Bakalım Hindistan Petrol ve Doğal Gaz Bakanı Mani Shankar Aiyar yarın İstanbul'da bu konuyla ilgili neler söyleyecek ? Dünya enerji piyasalarının geleceği Ortadoğu petrolünün kapasite ve güvenlik sorunlarına göbeğinden bağlı. Bakalım kriz öncesinin Irak Petrol Bakanı Thamir Gahdbhan , Irak petrollerinin geleceğiyle ilgili yarın İstanbul'da neler anlatacak ? Sıvılaştırılmış doğal gaz petrole ne kadar ciddi bir alternatif ? Avrupa doğal gaz piyasaları nereye gidiyor? Dünyanın en büyük petrol şirketlerinden biri olan BP'nin Başkanı Sir John Browne bakalım yarın dünyanın enerji açığı konusunda ne görüş bildirecek ? Bugüne kadar enerjiyi(orta)Doğu üretti,Batı tüketti. Şimdi Doğu da büyük tüketici oluyor. Dünyanın enerjisini kim,nasıl üretecek,nasıl paylaşacak ? Pulitzer ödüllü ünlü uzman,Dr.Daniel Yergin Yarın İstanbul 'da bu önemli sorulara cevap verecek. Türkiye , yüksek büyüme hızı için gereken enerjiyi nereden bulacak,ithal mi edecek,kendi mi üretecek , üretebilir mi ?.. Yarın ''Turkish Power : Where to Invest ? '' Konulu oturumda bu hayati sorulara cevap aranacak. Kısacası yarın İstanbul'da çok önemli bir komferans var. Dünya enerji piyasasına yön verenler, bu piyasaların bugünü ve geleceği hakkında .ok önemli görüşler bildirecek , önemli açıklamalar yapacaklar . ( gerisi PO nin reklamı , Kaynak : Posta gazetesi son sayfa ) Evet üşenmedim yazdım :D konu hakkındaki görüşleriniz nedir ? Not : Suana kadar yazdığım en düzgün ve uzun yazı :P[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar . [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 28 Haziran 2005 13:02 tarihinde değiştirilmiştir]
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ne oldu son durum ?[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur, Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler, Bir mavi perde olur ellerim; Merhaba der yaşayan ölülere.............
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ha biliyorum lan ben bunu hatta eski kız arkadaşımın babası organize etti bunu.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Öne çıkan mesajlar