BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: KaKsi, 19 Temmuz 2005 13:32 tarihinde demiş ki: Buri, bana bu işin sırrını açıklar mısın eğer biliyorsan? Savaş girmeden önce, son 5 dakika dediğinde scrolllarımı basıyorum. İçeri girer girmes 1 sn. bile gecikmeden LF ile koşuyorum. Ama ben oraya gittiğimde adam oraya bende önce gitmiş, hatta enerjisini semirmiş oluyor. Bu nasıl olabilir? Hadi adam savaşta orda iken çıkış yaptı, bir dahaki savaşa kadar girmedi diyelim. Bu adam hiç mi CZ yapmaz, hiç mi boss hunt yapmaz, hiç mi exp. yapmaz? Anlayamıyorum. Haklısın ,ben süre tutuyorum son 5 dakika kaldı yazısından sonra pür dikkat bekliyorum.Giriyorum ,kaleden (normal map de)çıkarken yazı geçiyor şu kesti yok bu kesti diye.Hakkaten bilinmez nedir bu hızın kaynağı.Ama son savaşta wardere bende vurdum 0000000 ,mixxy ve bir çok humanla beraber.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 x de ganster clanı da öle savas basladıgı anda hemen indiriyolar keeperi bazıları diyo yok keeperi frend listesine eklemis savas basladıgında scroll frıendi kullanıyolar hemen kesiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Burial scream nerde?[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Armas2, 19 Temmuz 2005 16:13 tarihinde demiş ki: Burial scream nerde? İlk resimde daha lvl 61 in başları.Bak ilk mesajın tarihine :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Hercul, 19 Temmuz 2005 14:05 tarihinde demiş ki: 2500 knigt cash kac dolar edio bilen varmi ?? ben üye deilim dedigin yerden yazdim kardesim banada ayni seyiderse gidip alirim..! [Bu mesaj Hercul tarafından 19 Temmuz 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] 1$=100 knigt cash gerisini sen hesapla :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: BuRiAL_TR, 19 Temmuz 2005 17:15 tarihinde demiş ki: said: Armas2, 19 Temmuz 2005 16:13 tarihinde demiş ki: Burial scream nerde? İlk resimde daha lvl 61 in başları.Bak ilk mesajın tarihine :-) Ups. Pardon görmemişim. :utaniem:[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurtr Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yaw abi comezligimi yuzume wurma ben bu ss i goreli fazla olmadı ondan bole yazdım wede tarihine bakmadım:D 1 daha bu hatayı yapmam kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar