BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 (ARES) Dün akşam saat 8 de yapılan sawaşın tekrarı gece 3 sularında yapıldı sebebi sanırım ilk sawaşta aşırı lag olmasıydı.Bir kaç ss aldım sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar... bu ss de birden lag oldu ve yerdeyim bana yapılan skillere bakın yuh !!! ::D kalktım ve hıncımı ilk gördüğüm orcdan aldım :D Aresde humanlar çok güçlü artık son bir kaç savaşta olduğu gibi invade ettik ve karusdayız... Bu ss de ilk savaştaki karusdan çok lag vardı arkamı döndüm orcların içindeyim sonuç kaçınılmazdı :D (2. savaştan)Yine karusdayız kristali kırdık ve np geliyor :D:D:D Yüzsüzlük hat safhada elamanın biri merchant kurmuş linent(di sanırım)e yuh artık !!!!! :D:D:D Sawaş çok zewkliydi 1k kadar np kastım darısı başınıza arkadaşlar :-)[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 saat 03.00 teki savaşa bende geldim 600/600 kastım ama bazen çok lag oldu öldüm.Bundan sonra genellikle gece yarısından sonraki savaşlara girecem.O kadar lag olmuyor.En hoşuma giden inn hostess,armor,potion cıları kesmekti.25NP 25.000 COİNS :d 600.000 de para yaptım :D zevkliydi yane bende beklerim herkesi.Hele güzel partiye girersen yaşadın :D Bu arada burial crystal aksam 3-4 defa kırıldı dimi ? Yanlış olmasında:D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :YOK CLAN MLAN BOŞ TAKILIYORUM LvL :5x Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bu arada o crystal kırılınca noluo lam burda dıe bende yanına gıttım artından 3 nova yedım xiegnonda ıdı ama :) np geldımı sıfırlandımı orasını bılmıorum tam[signature][hline]Biri çay koysun lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ilk resim akşamki savaştan galiba... orada bi ayrıntı dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. İlk resimmde burial kişisinin elinde glave var. Diğer resimde Raptor var :D Buri bi tur versene lam kullanim :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 55 Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 63:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoltaJ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 biladerim sende amma yatıomuşsun.. insan keserken ki ss ini koyar.. kesilirken ki ss ni koymaz ben olsam koymam :P[signature][hline]Name: TaKiMuRa (eL MuraDiaN) Server: Diez 1 Job: Ranger Clan: Sadece TürkLeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Adam merchant açmış ya! :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ilk sawaşta 5 kişi kestim 3kes öldüm 2. sawaşta 20 kadar orc kestim 5 kes yattım kesildimin önemi yok öğreniyorum neden saklicam kestimde kesildimde :-)(ilk sawaşla 2. sawaşın farkı akşam clan lideri clan chatten its time to switch weapon for Burial yasdı we raptorum geldi farkı bu :D )[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Burial Dikkat edersen 2.ci SS de Steel Bright Blade 260 cakmis sana :D Steel ayip ettin abi Buriale cakilirmi :D Birde O Bir suru Sword dancing Caktigin Assian Öldümü?[signature][hline]§ª§ Site Yapim Asamasinda Knight Online §ª§ // Mail: [email protected] // MSN[b] Nick: KuardoN // Server:JpKO 3 // Clan:Epucurean // LvL:5x AsssiaN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: oQo, 28 Şubat 2005 17:02 tarihinde demiş ki: Burial Dikkat edersen 2.ci SS de Steel Bright Blade 260 cakmis sana :D Steel ayip ettin abi Buriale cakilirmi :D Birde O Bir suru Sword dancing Caktigin Assian Öldümü? 2. ssde sanırım 12 kişi felan saldrmıştı tabiki lagdan oldu o bir sürü sd wurdğum orcdada lag olmuştu ve öldü o .....:D:D:D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 su an steelBB farklı sahıs karakter deisimi yaptılar bizm aslı steelBB su an xig de[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurtr Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yaw burial abi ben her gördüüm master warriorlarda hiç biri sd'yi fail weremiyorlardı sen nasıl başardın? :):):) meraq ettim doğrusu. lagdan dolayı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Gördüğün gibi topicin tarihi 27 şubat :-) Evet o savaşta çok lag vardı.Faillerin sebebi lag 8-)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ares serveri sasırmıs artık yaa insanlar her zaman kazanıo bi qere de karus taksa bişi demicem yaa. Ama TOWN tavrını koydu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blessed_war Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bu ss lerı daha once wermıstn hatırlıorm nooldu fotograf makınesımı bozuldu yanılmıosam 5-6 ay oldu .. hosuma gitmıstı kaydetmıstm hala bilgisaryada duruo :) lutfen yenı ss ler plss :ı [Bu mesaj blessed_war tarafından 19 Temmuz 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blessed_war Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ayıp edıon sana saygm war o kadar sert cıktıgımıda dusunmuorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: BuRiAL_TR, 18 Temmuz 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Gördüğün gibi topicin tarihi 27 şubat :-) Evet o savaşta çok lag vardı.Faillerin sebebi lag 8-) Yeniden verilmedi zaten eski başlık bu.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: blessed_war, 19 Temmuz 2005 01:02 tarihinde demiş ki: ayıp edıon sana saygm war o kadar sert cıktıgımıda dusunmuorm Sen mesajını değiştirdin bende değiştirdim.Kusura bakma gerginim biraz.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 O mesajını deişmiş, sen direkt silmişsin.. :D Meraklı kullanıcılarız biz. O mesajları geri isterük.. Bizde okuycez.. :-p[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: BuRiAL_TR, 18 Temmuz 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Evet o savaşta çok lag vardı.Faillerin sebebi lag 8-) Külliyen yalan. İnanmayın. O faillerin sebebi tamamen kendi beceriksizliği :D La bürü chitinli hallerini unutmuşuz la :-p Ayrıca epey bi secdeye varmışsın. Oyunu öğrenmekte biraz daha geç kalsaymışsın melek olup uçacakmışsın :D Bide bişi dikkatimi çekti. Savaşı kazanmışız, brethi almışız, ama kristal dibinde yatan 5-6 kişi var.. Şimdi olsa tüm captainler dahil herkes orda yatıo olurdu.. Hangi captainlermi? Kıytırık captainler... Command ile "swift plz" "beni tplemeyi unuttunuz" "go go biret attak all go nowas mages attakk" "en büyük asker bizim asker" "i love u bizim asker" "öp beni asker" gibi abuk subuk bir sürü tırıvırı yazmayı bi b*k sanan salak ve embesil human captainler... Ayrıca her savaşta onların keeperi kesmesi sayesinde savaşı kazandığımız bazı arkadaşlarda orc oldu.. Hadi bakalım şimdi görelim bu kıytırık ve embesil captainler milleti nasıl yönlendirip savaşı nasıl kazandıracaklar.. "/command Ay orclar öpmeyin pilis.. Dont kisss mi pilsss.." [signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 19 Temmuz 2005 04:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Artıkın mixxy ve 0000000 ya kaldık.Totti amcam orc olduktan sonra onun yerine onlar kesiyor son savaşlarda :D:D:D[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ares de insanlarin güçlü olmasi die birsey yok.Clan siralamalarinda humanlara bakarsak ne kadar güclü oldugumuzu görürüz.Sadece bazi savaslara TOWN clani ya gelmio yada az kisiyle gelio.Savasin sonucunu bu belirlio.Bende 61 küsür asasinim human.Ama malesef biz gttikce zayiflioruz.Ve ben zayiflikdan deil ama Human clanlarin boslugundan orc olmaya karar verdim.Tüm arkadslar tandiklar Human eger olabilirsem onlari kesmek yada onlarla kapismak bence cok zevkli olcak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Buri, bana bu işin sırrını açıklar mısın eğer biliyorsan? Savaş girmeden önce, son 5 dakika dediğinde scrolllarımı basıyorum. İçeri girer girmes 1 sn. bile gecikmeden LF ile koşuyorum. Ama ben oraya gittiğimde adam oraya bende önce gitmiş, hatta enerjisini semirmiş oluyor. Bu nasıl olabilir? Hadi adam savaşta orda iken çıkış yaptı, bir dahaki savaşa kadar girmedi diyelim. Bu adam hiç mi CZ yapmaz, hiç mi boss hunt yapmaz, hiç mi exp. yapmaz? Anlayamıyorum.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs [Bu mesaj KaKsi tarafından 19 Temmuz 2005 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 BANA YARDİMCİ OLUN BENDE ORC OLMAK İSTİYORUM PLS :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 benim bi arkadas dün oldu customerden yazmak yetior premseniz gidip 2500 knight cash alın dio sizi orc yapalım :D ve o aldı yaptılar onu[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP [Bu mesaj CursetH tarafından 19 Temmuz 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 2500 knigt cash kac dolar edio bilen varmi ?? ben üye deilim dedigin yerden yazdim kardesim banada ayni seyiderse gidip alirim..! [Bu mesaj Hercul tarafından 19 Temmuz 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar