Arawn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Evet vakti zamanında hepimiz çocuk olduk ve o dönemlerdeki eğlence kaynaklarımızdan biride çizgi filmlerdi. O zamanlar ne güzel çizgi filmler yapıyorlardı, şimdi ise çizgi filmler almış başını gitmiş. Ne olduğunu anlayamadığım bir bayblade furyası sarmış ortalığı bi kaç sene evvelde pokemon lar vardı. Bence çizgi filmler böyle pembe diziler gibi arkası yarın modunda yapıldığında herşeyini yitiriyor. Ben en çok Transformers - Hulk - Simpsons ve Örümcek Adam'a bayılırdım. Ya sizler ?[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 senin saydıklarının hiçbiri anime değil ki?[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ben simsonu hiç bir tarza koyamıyorum çizimleri çok özgün ve hiç okadar güzel espirileri olan bir amerian yapımı görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Flintstones işte en baba budur ve hala seyrederim Bu aradfa Japonlardan da DragonBall(Tsubasa) çok guzeldi.SWon donemde de Adventures Of Jackie Chan baya guzel ama artık yayınlamıyolar[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 21 June 2003 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 pembe panter dark wing duck taz animaniacs arale[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 dragonball otesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Yaw Ninja Turtles da çok guzeldi ama bu gün gordum Samanyolu Tvye kadar dusmus[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Acaba o kanalda nasıl çevirmişlerdir ? -Rafael, kalk fabrikada şıreedır ile namaz kılacaz -Hayır, dinimize göre hiçbir insan kimseyi zorlayamaz :P[hline]Yaw bi tıklamayın şuna.... Sazanlar listesini merak ediyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: flyblast, 26 June 2003 17:30 tarihinde demiş ki: Acaba o kanalda nasıl çevirmişlerdir ? -Rafael, kalk fabrikada şıreedır ile namaz kılacaz -Hayır, dinimize göre hiçbir insan kimseyi zorlayamaz :P lol komik insan[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Hulk,Transformars,Spider dan başka THUNDER CATS,CYBER RİDER,STAR SHERİEF, we VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN !!! :D hatta bi ara SPAWN da wardı cine 5 de ! adi herifler onu da kaldırdılardı ! [Bu mesaj Silver-Surfer tarafından 27 June 2003 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 olm spawn bunlarlan bir tutma hepsi güzel ama spawn hem eski deyil hemde hentai ve kan heryerde spawn izlediğim en baba cizgi filimdi cobrayla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 aha ! COBRA yı unutmuşum !!! olm olsun spawn da esqi sayılır artıq farkında deilsin herhalde ama 4 sene yi geçti herhalde kaldırıldığı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 olm o 4 sene geçdi voltran m.ö. çıkıyordu.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 olsun sonuçta artıq çıkmıyo dimi ? :) yani esqi koç ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Ulan bunca yıllık şirinleri hatırlamadınız ya allah sizi bildiği gibi yapsın. Bi de D&D üzerine yapılmış bir çizgi filim vardı bi grup çocuk Faerun tarzı bir ortamda Dungeonmasterdan öğüt alıp maceradan maceraya koşuyodu. Hatta mage level 1'ken bütün büyüleri batırıyodu. Sırf o büyülere bakıp gülmek için izliyodum. Tabii ölmez klasik Cadillac & Dinasours benim tarafımdan hala hatırlanıyor. Bu kadar iyi bir cyberpunk evreni yaratılmamıştır, Matrix bile onun termo-nükleer gücü yanında mum alevi gibi kalır.:lol:[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: [Bu mesaj nightstalker tarafından 29 June 2003 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 ben şirinileri sewmezdim hala sewmem :D[hline]And from The Flames As chance would have it The SoulForged The Stainless will rise ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Şimdi aklıma geldi. Bi aralar G.I. Joe vardı TRT'de. O da aşmış bişeydi.[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar