Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ah o eski çizgi filmler

Arawn

Öne çıkan mesajlar

Evet vakti zamanında hepimiz çocuk olduk ve o dönemlerdeki eğlence kaynaklarımızdan biride çizgi filmlerdi. O zamanlar ne güzel çizgi filmler yapıyorlardı, şimdi ise çizgi filmler almış başını gitmiş. Ne olduğunu anlayamadığım bir bayblade furyası sarmış ortalığı bi kaç sene evvelde pokemon lar vardı. Bence çizgi filmler böyle pembe diziler gibi arkası yarın modunda yapıldığında herşeyini yitiriyor.

Ben en çok Transformers - Hulk - Simpsons ve Örümcek Adam'a bayılırdım.

Ya sizler ?[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Flintstones işte en baba budur ve hala seyrederim Bu aradfa Japonlardan da DragonBall(Tsubasa) çok guzeldi.SWon donemde de Adventures Of Jackie Chan baya guzel ama artık yayınlamıyolar[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom

[Bu mesaj Khirsah tarafından 21 June 2003 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
flyblast, 26 June 2003 17:30 tarihinde demiş ki:
Acaba o kanalda nasıl çevirmişlerdir ?
-Rafael, kalk fabrikada şıreedır ile namaz kılacaz
-Hayır, dinimize göre hiçbir insan kimseyi zorlayamaz :P

lol komik insan[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan bunca yıllık şirinleri hatırlamadınız ya allah sizi bildiği gibi yapsın. Bi de D&D üzerine yapılmış bir çizgi filim vardı bi grup çocuk Faerun tarzı bir ortamda Dungeonmasterdan öğüt alıp maceradan maceraya koşuyodu. Hatta mage level 1'ken bütün büyüleri batırıyodu. Sırf o büyülere bakıp gülmek için izliyodum.
Tabii ölmez klasik Cadillac & Dinasours benim tarafımdan hala hatırlanıyor. Bu kadar iyi bir cyberpunk evreni yaratılmamıştır, Matrix bile onun termo-nükleer gücü yanında mum alevi gibi kalır.:lol:[hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:

[Bu mesaj nightstalker tarafından 29 June 2003 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...