gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 2 pac a yeni baslıycam( en azından bi bakim ne yapıolar).Hangi sarksı en popüler ewa en güsel fln iste?
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 2Pac bir grup degil tek bi insandir, 400'e yakin sarkisi var hepsi birbirinden guzel ama hosuna gidecegini dusunduklerim baslica: * Changes * Dear Mama * Hit Em Up * Me And My Girlfriend * High Till I Die * All Eyez On Me hepsini yazmak istesem buralara almaz :) simdilik bunlarla basla.. hosuna gidecegini dusunuyorum ama Ingilizcen yoksa sirf muzik amacli dinliyosan pek bisi anlamazsin.. peace.[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Insomnia_, 29 Kasim 2004 18:18 tarihinde "sevgilinize nasil hitap edersiniz" basliginda demis ki: acilmamis goncam Gothic_Angel, 29 Kasim 2004 21:35 tarihinde yorumunu yapmis: sende ac gul olsun.
Abus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Letter 2 my unborn[signature][hline]Love is Divine
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Dmx, 02 Aralık 2004 09:44 tarihinde demiş ki: 2Pac bir grup degil tek bi insandir, 400'e yakin sarkisi var hepsi birbirinden guzel ama hosuna gidecegini dusunduklerim baslica: * Changes * Dear Mama * Hit Em Up * Me And My Girlfriend * High Till I Die * All Eyez On Me hepsini yazmak istesem buralara almaz :) simdilik bunlarla basla.. hosuna gidecegini dusunuyorum ama Ingilizcen yoksa sirf muzik amacli dinliyosan pek bisi anlamazsin.. peace. sıkı rapcileri severim[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben 2 şarkısını dinledim adam gibi ikisi de çok güzel. Getto Gospel Changes[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
Öne çıkan mesajlar