Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar muhendisligi

BoDrUmLu

Öne çıkan mesajlar

Girdik cıktık sınava umdugumun altında geldi.
Bilg. muh istiyorum ama 350 puana yazıcak yer pek yok gibi.
Bana unv. onerebilcek biri war mı?
Gazi nasıl olur yada izmirde yeni acılan yuksek teknoloji var. bazıları gelecegin itusu diyor.

bir de bilkent nasıl ? mezun oldugunda sozu gecen bir unv. mi?(ucretli okuyp mezun icin soyluyorum)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

bilmem bakmadım da izmir ekonomi iyi mi ki?
abi ben sdc bugunu kurtarmaya calısmıorm.mezun oldugumda da bana kapı acması lazım unv.nin[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

9 eylul tutuo ama onun egitimi yaramaz filan diolar ya bilmiorm... en dusuk ege olur diodum ne hallere dustuk ya[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

dokuz eylülün eğitimi yaramaz diyenler bence çok yanılıyolar. bitek kampüs olayı kötü dağınık dağınık egeye göre. ama izmirdeki en iyi ikinci üniversite. ayrıca şöle diyim ekonomide burslu okumaktansa d.eylülde okuman daha iyi bence. çünkü diplomaya baktılarmı ekonomi altta kalır..
Sosyal ağlarda paylaş

altta kalır tamam da şöle sorim ben sana?
9eylul mu, gazi mi, bilkent mi?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

Ühühühü 350 diyor. Ben de Açıköğretim tutarmıyki diyorum. Sırf askerliği atmak için. Başarılar dilerim senin için..

Bir züğürt tesellisi yazayım..

Mac bilgisayar şirketinin sahibi(herneyse işte) ODTÜ'de Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyan ve o yaz mezun olacak öğrencilere 1 ay önce gelip seminer veriyormuş.
Neyse seminer başlamış. Adam söze direk şu şekil girmiş;
Mac. Sahibi : - Herkez sağındaki arkadaşına baksın
demiş. Tabi herkez bakmış sağına..
Mac. Sahibi : - O insanlardan hiç bir şey olmaz
Sonra ;
Mac. Sahibi : - Şimdi herkez solundaki arkadaşına baksın.
bu sefer yarısı sola bakmış..
Mac. Sahibi : - Bu insanlardan da hiç birşey olmaz.
Sonra ise
Mac. Sahibi : - Herkez oturduğu koltuktakine baksın.
çoğu gülmeye başlamış.
Mac. Sahibi : - Bu insanlardan ise kesinlikle ve kesinlikle birşey olmaz.

Demiş ve devam etmiş..

Mac. Sahibi : - Dünyanın en zengin iş adamı Bill Gates, üniv. 2. sınıftan terk etti, onun yardımcısı üni 3. sınıftan terk etti..
Mac. Sahibi : - Ben mi? Ben üniversite kapısına kadar gidip içeri girmeden çıktım.
Demiş.. Ve arkasından lafına devam etmiş..
Mac. Sahibi : - Okuyarak bir şey olunmaz, sadece belli yerlerde bir takım kişilerin buyruğu altında, kendi hayallerinizin peşinde koşmadan devam edersiniz.
Ama benim en çok üzüldüğüm şey ise, Sizlersiniz.. Çünkü artık siz mezun olmuşsunuz.. Bundan sonra üniv. de terk edemeyeceksiniz.

Diyerek salonu kahkahaya boğmuş ve yarı şaka yarı gerçek bir konuşma yapmış.

Aman ha bu yazdığımdan gaza gelip de üniv. den falan ayrılmayın :D[signature][hline]

[Bu mesaj laiquendo tarafından 04 Temmuz 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bilkent mi bogazici mi otdu mu desem peki? (parası olmadıgını warsayın bilkentin diyelim ki burslu kazandınız)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

Bodrumlu arkadaşım. Bence maddi gücün o kadar iyi değilse Bilkent'i aklından geçirme derim.. Çünkü yaşam standartı yüksek orada.. Bütün arkadaşlarının altında son model arabası, cebinde günlük 500 m parası olunca gerçekten üzücü oluyor. Gidip de geri dönen çok kişi tanıyorum.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ya benm bilkentte arkadaslarım war. cıktıgım kız da bilkentten :). ole bisi olmaz diolar. yani en azından gidip de 500milyonluklara takılmam. tikilerlen işim olmas :)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle 3 buyuk sehirden birini istiyorumya herkes gibi ama daha karar marar wermeidim offf..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...