xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 beyler internetten oyun indirmiştim zip içinde açtım tüm dosyaları bir klasöre sonra sadece .nzb ve .sfv diye uzantılı iki farklı dosya (.sfv den 4 tane war oyunda 4 cd) diğer 200 küsür dosya ise uzantıları .001 .002 .003 .004 ... diye gidiyor hiç bir şey açamadım anlamadım önce www.newzbin.com dan grabit i yükledim olmadı sonra sfv checker yükledim gene bişey olmadı yardımınıza ihtiyacım şu bulunduğum yerde sadece 56 k war we ben 3 bg 56 k ile indirdim soonucunda da böyle aptal bişey çıktı yardımlarınızı bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 o .001 .002 diye giden dosyalar .rar dosyaları olabilir mi? eğer öyleyse winrarla birinci açman yeterli olacak diğerleri de birleşip açılıp tek dosyada toplanacaklar.. diğer iki uzantıdan .nzb uzantısı Newsleecher programıyla gelen dosyalar için kullanılıyor ama bu ve Grabit programları dosyaları indirmek için, bana biraz yabancı; ama sanırım açamazsın.. .sfv ise bir checksum zavazingosu, yani dosyanın bütünlüğünü kontrol eden bir şey, bunun da asıl oyunla alakası olduğunu sanmıyorum .001 .002 dosyalarını açmaya çalış winziple ya da winrarla, eğer sıkıştırılmış dosyalarsa bir tanesini açarsan diğerleriyle birleşip bir dosya da toplanırlar; ordan da oyunu kurabilirsim sanırım... bu dosyayı nerden nassıl yüklediğin de önemli tabii..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 winrar indir evet, onunla NZB'ye sağ klik yap, veya .001 dosyasına. extract to 01 görürsen bilki WinRARla açaibliosun. şöle bişi de olabilir, NZB dosyası usenet'in index hede hödö dosyasıymış. fake olarak rename etmişte olabilirler. indirdiğin siteye bak. xxx uzantısına çevirin falan diyor olabilirler. kolay gelsin.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yardımlarınız için çok teşekkür ederim dedğiniz gibiymiş .r00 .r001 dosyaları gibi yapmışlar tekrar teşekkür ederim[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 pek bişi yapamadım ama, kolay gelsin. ah ya abi. içim ezildi. 56k ile mi indirdin o kadar dosyayı?[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 beyler biraz erken oldu dedim olmadı yani tüm dosyaları extract ettim bu sefer ama dosyalarda hiç bir değişilik yok yani aynen geçirmiş oraya yani yine bişey yapamaıyorum[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 örnek olarak bana bi tane dosya maille istiosan. 001 lerden, çok büyük değilse yain. [email protected][signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yollardım ama 15 mb gitmiyor nese zaten sildim oyunu ü yinede hepinize teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 :( extract yaptıysa belki gözünden kaçırmışsındır klasörü, oncasının arasında, neyse..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar