Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

.nzb dosyaları yardımı?

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

beyler internetten oyun indirmiştim zip içinde
açtım tüm dosyaları bir klasöre sonra sadece .nzb ve .sfv diye uzantılı iki farklı dosya (.sfv den 4 tane war oyunda 4 cd) diğer 200 küsür dosya ise uzantıları .001 .002 .003 .004 ... diye gidiyor hiç bir şey açamadım anlamadım
önce www.newzbin.com dan grabit i yükledim olmadı sonra sfv checker yükledim gene bişey olmadı
yardımınıza ihtiyacım şu bulunduğum yerde sadece 56 k war we ben 3 bg 56 k ile indirdim soonucunda da böyle aptal bişey çıktı
yardımlarınızı bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

o .001 .002 diye giden dosyalar .rar dosyaları olabilir mi? eğer öyleyse winrarla birinci açman yeterli olacak diğerleri de birleşip açılıp tek dosyada toplanacaklar..

diğer iki uzantıdan .nzb uzantısı Newsleecher programıyla gelen dosyalar için kullanılıyor ama bu ve Grabit programları dosyaları indirmek için, bana biraz yabancı; ama sanırım açamazsın..

.sfv ise bir checksum zavazingosu, yani dosyanın bütünlüğünü kontrol eden bir şey, bunun da asıl oyunla alakası olduğunu sanmıyorum

.001 .002 dosyalarını açmaya çalış winziple ya da winrarla, eğer sıkıştırılmış dosyalarsa bir tanesini açarsan diğerleriyle birleşip bir dosya da toplanırlar; ordan da oyunu kurabilirsim sanırım... bu dosyayı nerden nassıl yüklediğin de önemli tabii..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

winrar indir evet, onunla NZB'ye sağ klik yap, veya .001 dosyasına.
extract to 01 görürsen bilki WinRARla açaibliosun.

şöle bişi de olabilir, NZB dosyası usenet'in index hede hödö dosyasıymış. fake olarak rename etmişte olabilirler. indirdiğin siteye bak. xxx uzantısına çevirin falan diyor olabilirler.

kolay gelsin.[signature][hline]Wind of change...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...