dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 scammerdir, guvenilir degildir demiycem; ama mumkun mertebe is yapmayin. 3 senedir broker gerektiren islerimi onla yaparim. gecen gun adama atlden eu ya gold transfer etmek icin mesaj attim, 4 mil geciricem dedim, tamam 4.600 fee dedi. atlde parayi verdim, bi baktik eu down olmus tamam dedik geri verdi parami, sorun yok yarin yapariz dedik. adama bi gun boyunca arasira online olup arasira gitmesine ragmen ulasamadim, cevap vermedi. sonra pop a dedim belki benim icq da bi sorun var suna bi mesaj at diye, cevap verdi pop a bu sefer doran. pop sordu 4 mil transfer edicem atl den eu ya diye, bu sefer adam pop a 5 mil vericeksin atl de dedi(%25 fee, cus) sorduk %15 diil mi senin standart ratein, ne is diye, sessizlik yine. daha once de odi aos upg code almisti dorandan 2 mile, yanlis cikmisti. tabii hemen sorduk filan, elimde yok simdi baska gelince dogrusunu veririm o zaman dedi. caktik ki adamin elinde upg code yokmus, odi gidip baskasindan almasin diye sallamis bisey eline yeni upg code gelene kadar. yani, acik acik size kazik atmaz ama ordan burdan pislik yapiyo iste, garip bi adam biraz. basta dedigim gibi, mumkunse adamla is yapmamanizi tavsiye ederim. www.markeedragon.com xshard isleriniz icin, www.uo-auction.com brokering isleriniz icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 kıl herif ya bari cevap verse, adam onuda yapmıyo ne bilim salla bari %15 fee eski falan diye artık %25 alıyorum gibi bişey ehe adama soruyorum fee %15 yazıyo sitende şimdi niye %25 diyosun cevap yok sonra ordamısın diye mesaj atıyorum yes diyo bide utanmadan salak herif kıl etti beni bütün gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ben gametime code aliorum bi kac seferdir neyse bi sorun cikmadi simdilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ziarenko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 beter olursun pop insallahh!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 sanrey zaten scamler demiyorum ve zannetmiyorum o sekilde bariz dolandiracagini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ahahah yürü be zia yeterki sen beter et :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Markeedragon ile işlerimi sadece 7 dakika içinde halledebiliyorsun. Dark haklısın bu konuda adam gayet iyi çalışıyor. Yalnız yine de adamın mafyavari buluşma olayına kopmuyor değilim. - Buluşyor muyuz? - Evet Goodness West Britain Bank'daki kasaların olduğu odaya gel ama yalnız gel. - Yalnız mı ? Ehu - Polisleri getirme :) şeklinde komik diyaloglarına bayılıyorum... Sevgiler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 upgrade code u olan varsa uygun bi fiyata alabilirim($ veya tl)[hline]Beggie The King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 abi update cod ene işe yarar[hline][b]Chemical demiş ki: sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya! çok dogru demiş. .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Doran M topacı benide bi kere kıl etmişti intikam almaya yemin etmiştim.Catskills'te 18x18 e bi vendor house açmış milleti içeri topluyolardı.Belki 20 kişi vardı içerde 2 arkadaş içeri 4 mare ile girip release edip recall'lamıştık.2 dakka sonra geri döndüğümüzde ortalık OoOoOoO doluydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar