Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bandaja Makro

_InFeRnO_

Öne çıkan mesajlar

Bandaj makrosunu şöyle yapabilirsin; Aynı makro tuşunun altına yukardan aşağıya şu sırayla, Last object - Wait for target - Target self, bu kendine bandaj yapmak için. Eğer takım arkadaşına yapacaksan sondaki Target self in yerine Last target koymalısın. Makroları atadıktan sonra kendine yapacağın makroda sadece bir defaya mahsus olmak üzere bandaja çift tıklaman lazım ki Last obje oluşsun. 2. şahıslara yapılan bandajlarda ise çıkan cursor u takım arkadaşına veya hp barına işaretlemen lazım, ondan sonra makrolar çalışmaya başlar. Anlayacağın yarı otomatik silah gibi, kurma kolunu bir defa çekmen lazım.

Eğer ben bunları biliyorum zaten, UoAsist gibi bir yardımcı programla nasıl yaparım diyorsan. Bandaj makrosuyla hiç uğraşma, potion lar üzerine yoğunlaş. Daha hızlı olur ve bandajı zaten kendin rahat yönetebilirsin yukarda anlattığım şekilde. Kapışma esnasında potion içmek biraz daha zor. Sadece health potion değil, cure için, curse yediğinde statları düzeltmek için potion kullanabilirsin.

Demirbilek sana yardımcı olur aslında, oyuna girmiyormu?
Sosyal ağlarda paylaş

Last object-Wait for target-Targetself makrosunu genellikle (aslında tamamen) bandaj için kullanıyorum-ruz. O yüzden bandaj makrosu deyince aklıma UO-Assist haricinde o geliyor. Dr. haklı objeye özel makro yok ultimada.

Bu makroyu birde saç boyamak için kullanabilirsiniz :) çokfaydalı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...