_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Çok aradım makro bölümünü ama bulamadım böle bişi nasıl yapabilirim bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 UO macrosu ile olmaz UOassist ile yapabilirsin.[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bandaj makrosunu şöyle yapabilirsin; Aynı makro tuşunun altına yukardan aşağıya şu sırayla, Last object - Wait for target - Target self, bu kendine bandaj yapmak için. Eğer takım arkadaşına yapacaksan sondaki Target self in yerine Last target koymalısın. Makroları atadıktan sonra kendine yapacağın makroda sadece bir defaya mahsus olmak üzere bandaja çift tıklaman lazım ki Last obje oluşsun. 2. şahıslara yapılan bandajlarda ise çıkan cursor u takım arkadaşına veya hp barına işaretlemen lazım, ondan sonra makrolar çalışmaya başlar. Anlayacağın yarı otomatik silah gibi, kurma kolunu bir defa çekmen lazım. Eğer ben bunları biliyorum zaten, UoAsist gibi bir yardımcı programla nasıl yaparım diyorsan. Bandaj makrosuyla hiç uğraşma, potion lar üzerine yoğunlaş. Daha hızlı olur ve bandajı zaten kendin rahat yönetebilirsin yukarda anlattığım şekilde. Kapışma esnasında potion içmek biraz daha zor. Sadece health potion değil, cure için, curse yediğinde statları düzeltmek için potion kullanabilirsin. Demirbilek sana yardımcı olur aslında, oyuna girmiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 o bandaj makrosu olmuyor ki, last object targetself macrosu oluyor :) yani kapi actigin veya herhangi bir object kullandigin zaman gidiyor macro. yardimci program olmadan item spesifik macro ayarlayamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 En kolayı ghost mause.Fishing i bile macroya bırakıyosun.Bu arada o tipli programların olduğu bir site bilen var mı.[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Adamı birileri kovalarken ghost mouse u açar tabii rahat rahat :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: SilphatosIce_, 27 June 2003 10:38 tarihinde demiş ki: Adamı birileri kovalarken ghost mouse u açar tabii rahat rahat :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage eheh orjinal bir fikir tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 last target macrosu sakat uo assiste alışınca öle dandirik macrolar sarmıyor zaten tek tuşla pot içiyosun bandaj yapıyosun falan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Last object-Wait for target-Targetself makrosunu genellikle (aslında tamamen) bandaj için kullanıyorum-ruz. O yüzden bandaj makrosu deyince aklıma UO-Assist haricinde o geliyor. Dr. haklı objeye özel makro yok ultimada. Bu makroyu birde saç boyamak için kullanabilirsiniz :) çokfaydalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 UoAsist aldım harbi güzelmiş record olayı falan.Macronun hası valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar