MadEaGlE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 arkadaşlar şimdi ben bu poyuna somestr da başladım yaza kadar bırakmıştım gene başladım şim di somestr da yukllediim zaman oyunun grafikleri gayet normaldi am aşimdi tekrarr yuklediimde grafikler rezil bir halde tamam chgar da sorun yok ama yerler bole ne biliyim siyahlıklar var kare şeklinde falan bi arkım reinstall et geçer dedi ama olmadı siz ne yapcağımı biliyomusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 oyunu kaldir sonra baslat calistir altindaki kutuya REGEDIT yaz soldaki sekmeleri kapat ve bilgisayarimi sec CTRL+F yap arama kutusuna knightonline yaz enterla buldugu keyleri delete + enter ile sil sonra F3 ile aramaya devam et ... bu sekilde baska sonuc bulunamadi diyene kadar devam et .. ( bu arada dikkat et bu sonuclardan birisi senin oyunu kurdugun setup dosyasi olabilir onu silmemeye calis .. ki dosya ayrintilarini orada goreceksin ) makinani restart atip gelip kurdugunda sorunun kalmayacaktir...[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 O zamandan bu yana format falan attıysan bilgisayarına ekran kartı sürücülerini güncelleştir. Muhtemelen sürücünden kaynaklanan bir sorundur.[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ekran karti 8mb üstü ise Directx 9.0c kendisi encapsule edecegi icin driver sorunu olacagini sanmiyorum ama yine de windows bu her sacmaligi yaratabilir[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 teşekkür ederim arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yanlız ben bir şey anlamadım regeditte arayacağım şey sadece anahtar mı yoksa diğper 2 seçenek te seçili olcak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hata yapmani engellemek icin sen sag tarafta KO ile ilgili olan seyleri sil .. icinde Knightonline ibaresi gecen keyleri[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Oyunu uninstall ettikten sonra regeditten bunu sil : [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREKnightOnLine] Dip : Regeditin şakası yoktur. Yanlış bişey silmemeye çalış...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 fatih sadece bu degil oyunun embedded 2 tane activex dosyasi var http arayüzündeki veri transferini yapan ve uninstallda gitmiyor o .. benim yasadigim sorunun sebebi oydu .. onu temizledikten sonra sorundan kurtuldum. oyun o kadar kotu yazilmis ki bi ton gereksiz keystring var ...[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 fatih e katılıorum reged blöff yapmaz[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 19 Temmuz 2005 00:58 tarihinde demiş ki: fatih e katılıorum reged blöff yapmaz windows xp de cok farketmiyor artik eskiden registry cok riskli idi ama system restore olayi devreye girdiginden restart + F8 acilisi ile 1-2 gün önceki kayit ayarlarina donebilirsiniz.[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar