pot Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 En büyük hayalim giyince neler hissettiğimi yazıcam sanırım görünüşten başka bir farkları yok ama genede daha iyi pvp yapacağımı zannediyorum
Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 armor değerleri açısından fark yok sadece görünüş var bu da demekki sen şu anda nasılsan pvp de bu değişmeyecek sadece insanlar dakika başı sana vay nerden aldın armoru o kadar para mı verdin gibi sorular soracak yani artistlik yapacan gerisi boş böyle dediğime bakma ben sadece eğlencesine almayı düşünüyorum dursun bi köşede diye törenlerde ve düğünlerde giyecem
pot Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Desene savaş alanında çizilmesine bile kyamıyorsun :)
Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Kıyamadığımdan değil işe yaramadığından yoksa işe yarasa isterse her parça 100 k olsun alınabilir ama sadece görüntü içinde beklenebilir acelesi yok almak için[signature][hline]Maybe Force Be With You
Öne çıkan mesajlar