Phrexian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Nası bır fılm guselmı ızleyenler varsa yorumlar lutfen ??[signature][hline]Denememiş olmayı asla kabul edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Valla benim bildiğim bi film vardı karabasan diye. Çoook küçükken izlemiştim 7 sene önce falan Cine5'te. Güzel filmdi valla. Beğendiğim nadir korku filmlerindendir.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Boogeyman i kast ediyorsun herhalde. Film de açıkçası yer yer bayağı gerilmiştim, hele bir de karga var ki off.. Ama boogeyman in ne olduğunu gördükten sonra iş bitti benim için. Sonuç olarak meraklıysan izle derim değilsen uzak dur ama çok da bir şey bekleme filmden[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 o filmin eskisi nası??yani yenisiyle bi farkı warmı?yenisini izleyemedm bulamıorm da şimdi eskisi warmıs bi tek izlesem mi ?[signature][hline]*siLence teLLs me aLL i need to know* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Valla benim yenisinden haberim yok ama eskisi güzeldi.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ilkiyle mukayese bile edilemez[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar