RaY Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 biraz once oldukca değişik bir durumla karsılastım windows bana 200 mb yerım olmadıgını soyledı sasırdım halbukı 1gb a yakın yer olması gerekıyordu sonra bir oncekinde 150 mb yerınız var derken 1-2 sanıye sonra aynı ekran 100 mb a dustu sonra ıste cleanup falan yaparken bır ıkı hata sonra yerım 20mb a dustu ve daha sonra azalmadı bu durumla daha once karsılasan yada bır cozumu oldugunu dusunen arkadaslardan yardım beklıyorum format benımde aklıma gelıyor ama onu bu ısı cozemezsem dusunuyorum şimdiden teşekkürler[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bu bendede oluyodu. bi scandisk yap bi disk temizle. makineyim kapa fişten çek bekle. bende böle düzeliodu. makine eeski mi?[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 makine eski diilde hard disk eski sayılır scandısk yaptım duzelmedı problem bide boyle 1 saniye aralıkla dolması benı sasırttı[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hmm bende de oluyodu da emuledendir diyodum ben. hatta dosya sildikten sonra da yerin artmıyor, acil yer açman gerektiğinde adamı kilitleyen bi sorun. bir de, bildiğim kadarıyla o fişten çekme yöntemi windowsun kurulu olduğu dizinde böyle bi sorun oluşursa işe yarayabiliyor, c-d ayrı mesela bende, windowsun kurulu olduğu c ye zaten pek bir şey yüklemediğimden d de oluyordu hep.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ahaha scandısk yaptım duzelmedı problem kac kere restart attım antı vırus e tarattım olmadı su an kendılıgınde 900 mb yerım gerı geldı boyle bır durum oldugu ıcın herkesden ozur dılerım ilgilenen arkadaslara da tskler bende harddıskı deıstırmeyı dusunuyordum demekki zamanı gelmıs :)[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 diski birlestir[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 aklıma sadece bunlar geldi dha başika nasıl düzeltilir bilemiorum.ben böle hallediyodum sistemi geri almayı denesen? bi de o war ama 98 de hiç denemedim. 98 de ms dos tan bi komutla giriyodun geri almak için[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar