Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biraz değişik bir sorun

RaY

Öne çıkan mesajlar

biraz once oldukca değişik bir durumla karsılastım

windows bana 200 mb yerım olmadıgını soyledı sasırdım halbukı 1gb a yakın yer olması gerekıyordu sonra bir oncekinde 150 mb yerınız var derken 1-2 sanıye sonra aynı ekran 100 mb a dustu sonra ıste cleanup falan yaparken bır ıkı hata sonra yerım 20mb a dustu ve daha sonra azalmadı

bu durumla daha once karsılasan yada bır cozumu oldugunu dusunen arkadaslardan yardım beklıyorum

format benımde aklıma gelıyor ama onu bu ısı cozemezsem dusunuyorum

şimdiden teşekkürler[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bende de oluyodu da emuledendir diyodum ben.
hatta dosya sildikten sonra da yerin artmıyor, acil yer açman gerektiğinde adamı kilitleyen bi sorun.

bir de, bildiğim kadarıyla o fişten çekme yöntemi windowsun kurulu olduğu dizinde böyle bi sorun oluşursa işe yarayabiliyor, c-d ayrı mesela bende, windowsun kurulu olduğu c ye zaten pek bir şey yüklemediğimden d de oluyordu hep.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha scandısk yaptım duzelmedı problem kac kere restart attım antı vırus e tarattım olmadı su an kendılıgınde 900 mb yerım gerı geldı boyle bır durum oldugu ıcın
herkesden ozur dılerım

ilgilenen arkadaslara da tskler

bende harddıskı deıstırmeyı dusunuyordum demekki zamanı gelmıs :)[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...