Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 sanabişi sölimmi : 4 mayıs 2005 ÖSS ye çalışmaya başladım. ve öss ye girdim. sonuç türkçe 2y sosyal 7y ingilizce 2y anadolu öğretmen lisesi deilim. dil bölümü olmam konu avantajı sağladı ama. sayısallarla uğraşmadım.[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 siz bitirin üniyide sıcakta bi iş aramaya başlayın bakıyım. görürüm sizi :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bilgisayarin fisini anana ya da babana wercen basliican calismaa snaw bitince acarsin zevki daa bi fazla oluyo[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 günde 140 soru matematik yapıorum artık ama başım ağrıyo sabahları kalkınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 alışırsın geçer... bir haftada 4500 soru çözdüydüm bi kere... sonra 2 hafta iflas paso diablo[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar