circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bırını sevıosanız emınsenız sevgınızden gıdıp soleın hemen onun sızınle ılgılı ne dusundugunu mrk edıosun kafanızı yıyıcegınıze gıdın soleın sora acı cekıosunuz bıra zdaa beklııyım emın olıyım dıosun sonra ya sıkıntıdan patlıosun yada unutuluosun ..tavsıyem beklmeyın soleın..Topıcı acmama gelınce bazı arklar bole sorular soruor bıde benım yasadıgımı baskasıda yasamasın acı cekmek ıstemıosan gıdın soleın..Bare sız mutlu olun:(...[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 söyle kurtul en doğrusuda, insan söyleyemiyor öyle hemen zor iş =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 gidip soyleyecen hemen... ama onceden 1 hafata kadar kiza izlenimi vereceksin ki.. kizin bu bir haftada dusunme payi olsun.. yoksa tanimadigin birine gidip host diye atilimi yaparsan cevapp cogunlukla ret olur[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sevdiği birini bulupta cesaret eksikliği sebebiyle elinden kaçıranları tekmeleyesim geliyor sonuna kadar haklısınız.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 En kötü karar bile karasız kalmaktan iyidir diye boşuan söylememişler. iyi yada kötü. kafanda oru işareti kalmasından iyidir.[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Khaldern, 18 Temmuz 2005 00:41 tarihinde demiş ki: Bırını sevıosanız emınsenız sevgınızden gıdıp soleın hemen onun sızınle ılgılı ne dusundugunu mrk edıosun kafanızı yıyıcegınıze gıdın soleın sora acı cekıosunuz bıra zdaa beklııyım emın olıyım dıosun sonra ya sıkıntıdan patlıosun yada unutuluosun ..tavsıyem beklmeyın soleın..Topıcı acmama gelınce bazı arklar bole sorular soruor bıde benım yasadıgımı baskasıda yasamasın acı cekmek ıstemıosan gıdın soleın..Bare sız mutlu olun:(... yok be khaldern soylemek de ii olmuo pek[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Söleyin yaa olursa olur olmazsa eyvallah.. Yanlız zor iş bea abi söylemek :P[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 aynı sorunu sonuna dek yaşamaktayım, aslında oldukça medeni cesaret dolu bir insanım, ama iş buraya gelince o medeni cesaretten fazla eser kalmıyor, boş geçmiyorum aslında ama gerçekten hoşlandığım birisi beni oldukça sıkıntıya düşürebiliyor eğer yeterli iradeniz varsa, kendi kendinizi gaza getirin, oturduğunuz yerden karşı tarafa doğru bir hamle yaptığınızda elbet gerisi gelir(ağzınız da laf yapsın tabi biraz)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 gaza getirin kendinizi , arkadaşlarınıza söyleyin onlar da gaza getirsinler , gazla dolun , o gazla gidip söyleyin.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: irin, 18 Temmuz 2005 02:11 tarihinde demiş ki: said: Khaldern, 18 Temmuz 2005 00:41 tarihinde demiş ki: Bırını sevıosanız emınsenız sevgınızden gıdıp soleın hemen onun sızınle ılgılı ne dusundugunu mrk edıosun kafanızı yıyıcegınıze gıdın soleın sora acı cekıosunuz bıra zdaa beklııyım emın olıyım dıosun sonra ya sıkıntıdan patlıosun yada unutuluosun ..tavsıyem beklmeyın soleın..Topıcı acmama gelınce bazı arklar bole sorular soruor bıde benım yasadıgımı baskasıda yasamasın acı cekmek ıstemıosan gıdın soleın..Bare sız mutlu olun:(... yok be khaldern soylemek de ii olmuo pek Valla solememek bana bı se kazandırmadı sızede kazandırmaz soleın gıtsın ...Ben kendımde o cesaretı bulamadım belkı sız bulursunuz..[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 her soylediğimde reddedildim... ben de artık içime atıyorum. nası olsa benden iyisini bulursa ben daha mutlu olcam. eğer bulamzsa da oh olsun ben varken başkasına giderse boyle olur işte diycem. bıktım artık bu platonik triplerden ama durum bu ne yapalım...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben kızım ondan teklif fln etmem aklımdan geçmez sevgilim etsin die 1 ay bekledim asılıyoruz seni seviyorum bile diyoruz bey efendi hala etmiyo kızlar etsin diyo işim şişmişti lütfetti en sonunda =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Valla bılmıorum kızlar daa cabuk unutuo genelde fakt tabe bızde fıtık edıoruz oda doru...[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 zamanlamayı ii yapmak yapmak lazım böyle durumlarda..tamam güvende önemli ama herşeyin yeri ve zamanı var.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ben alıştım platoniğe.Daha çok mutlu oluyorum artık normal ilişkiden platonikle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar