Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beklemeın sakın kızdırmayın benı

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Bırını sevıosanız emınsenız sevgınızden gıdıp soleın hemen onun sızınle ılgılı ne dusundugunu mrk edıosun kafanızı yıyıcegınıze gıdın soleın sora acı cekıosunuz bıra zdaa beklııyım emın olıyım dıosun sonra ya sıkıntıdan patlıosun yada unutuluosun ..tavsıyem beklmeyın soleın..Topıcı acmama gelınce bazı arklar bole sorular soruor bıde benım yasadıgımı baskasıda yasamasın acı cekmek ıstemıosan gıdın soleın..Bare sız mutlu olun:(...[signature][hline]MSN:[email protected]

Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khaldern, 18 Temmuz 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
Bırını sevıosanız emınsenız sevgınızden gıdıp soleın hemen onun sızınle ılgılı ne dusundugunu mrk edıosun kafanızı yıyıcegınıze gıdın soleın sora acı cekıosunuz bıra zdaa beklııyım emın olıyım dıosun sonra ya sıkıntıdan patlıosun yada unutuluosun ..tavsıyem beklmeyın soleın..Topıcı acmama gelınce bazı arklar bole sorular soruor bıde benım yasadıgımı baskasıda yasamasın acı cekmek ıstemıosan gıdın soleın..Bare sız mutlu olun:(...
yok be khaldern soylemek de ii olmuo pek[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorunu sonuna dek yaşamaktayım, aslında oldukça medeni cesaret dolu bir insanım, ama iş buraya gelince o medeni cesaretten fazla eser kalmıyor, boş geçmiyorum aslında ama gerçekten hoşlandığım birisi beni oldukça sıkıntıya düşürebiliyor

eğer yeterli iradeniz varsa, kendi kendinizi gaza getirin, oturduğunuz yerden karşı tarafa doğru bir hamle yaptığınızda elbet gerisi gelir(ağzınız da laf yapsın tabi biraz)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
irin, 18 Temmuz 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
said:
Khaldern, 18 Temmuz 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
Bırını sevıosanız emınsenız sevgınızden gıdıp soleın hemen onun sızınle ılgılı ne dusundugunu mrk edıosun kafanızı yıyıcegınıze gıdın soleın sora acı cekıosunuz bıra zdaa beklııyım emın olıyım dıosun sonra ya sıkıntıdan patlıosun yada unutuluosun ..tavsıyem beklmeyın soleın..Topıcı acmama gelınce bazı arklar bole sorular soruor bıde benım yasadıgımı baskasıda yasamasın acı cekmek ıstemıosan gıdın soleın..Bare sız mutlu olun:(...
yok be khaldern soylemek de ii olmuo pek

Valla solememek bana bı se kazandırmadı sızede kazandırmaz soleın gıtsın ...Ben kendımde o cesaretı bulamadım belkı sız bulursunuz..[signature][hline]MSN:[email protected]

Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı...
Sosyal ağlarda paylaş

her soylediğimde reddedildim... ben de artık içime atıyorum. nası olsa benden iyisini bulursa ben daha mutlu olcam. eğer bulamzsa da oh olsun ben varken başkasına giderse boyle olur işte diycem. bıktım artık bu platonik triplerden ama durum bu ne yapalım...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...
[/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]

[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...