Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wampiric Gant Slayers HAmmer of Hammer Mystere önemli

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wampiric Gant Slayers HAmmer of Hammer Mystere
19-35 Blunt Damage
+15% Damage When in STANCE
life stealing 4
41 LIFE LEECH
+1 Hammer Mastery 16% Chance using skill
-1 energy renereration
bu hammeri 400k ya buldum ama bir kere aldımmı en iyisini almak istiyorum geri satışla uğraşamıyacağım için fiyatı o kadar önemli deil daha iyi bir hammer varmı bildiğiniz onu arayayım yoksa hemen bunu kaçırmadan alayımmı ?
Mesaj tarihi:
Hammer kullanırken Stance denen hadise geçerli olmuyor pek ve life stealing de max 5/ -1 400k ya alma sakın kısacası. 10-15k eder en fazla.

400k ödeyeceksen eğer Armor penetration %10 bulmaya bak mutlaka.
[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...

[Bu mesaj SadButcher tarafından 18 Temmuz 2005 11:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gördüğüm en pahalı silah 80k idi sarsasım gelmişti adamı napıyosun diye o paraya guild hall + pelerin alır bütün guilde max armor giydirirsin ba
bu arada vampirik 5/-1 i de 40k ya satıyor herkez ben öyle bi hammer aldım oyundaki max olabilecek bişeydi 40 k verdim yani 1 pazarlık bileceksin 2 hemen üstüne atlamayacaksın her an sanada çıkabilir bugün 2 tane kılıç aldım ardından bi tanede bana çıktı oyun zaten herkese herşeyi veriyor bi de üstüne para vermeye çok gerek yok
  • Yeni Oluştur...