Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Arkadaşlar ben WOW a henüz başlamadım ama başlayacağım en kısa zamanda acaba ücreti ödeme şekli nasıl oluyor.Sadece kredi kartıylamı oluyor yoksa başka yolları varmı.Açıkçası kredi kartıyla açmak istemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Gamecardlar var ama Türkiye'de mevcut değil. Birde kredi kartı işte.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ben bu oyun için öğrenci kredi kartı aldım 200 ytl limiti var ehehe hoş baya onu kullanacağım artık.İş bankası veriyor paylaşmak istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Peki tek bir kredi kartı ile 2 acc alınabilirmi.Yani 2 farklı serial var ise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Clubber, 19 Temmuz 2005 08:11 tarihinde demiş ki: Peki tek bir kredi kartı ile 2 acc alınabilirmi.Yani 2 farklı serial var ise... şuan öyle benim :) 2 acc var aynı cc de[signature][hline]WoW EU - Warsong Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar