redge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bugün açıklanıyomuş şuanda sitede yok üç buçuk atıyorum kaçta olcağını sölemedi bakan şuanda bekliyorum arkadaşlar dua edin:P[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 oks??? bu eski lgs olayı mı?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 evet liselerin yeni adı orta öğretim kurumları. ortaöğretim kurumları sınavı[signature][hline]Fire in the Darkness...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 TM Ağırlıklı Standart Puan 408.177 TM Genel Başarı Sırası 35170 TM İl Başarı Sırası 7082 MF Ağırlıklı Standart Puan 402.941 MF Genel Başarı Sırası 35997 MF İl Başarı Sırası 7080 bu sonuç nasıl puanlar falan deişmiş iice bişey anlamadım ben... İl sırası iyi gibi görünüo ama...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Thestral Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 sitede niye sınav sonuç bilgileri 1 ve sınav sonuç bilgileri 2 yazıyor anlamadım. büyük ihtimal her iki puan sistemine göre yapmışlardır. yoksa bir üstteki 400 küsür lü puanlar felaket olur =) //birde öss açıklansa ya böüüü. hoş çok iyi beklemiorum ama kötü de beklemiyorum =)[signature][hline]?!?! [Bu mesaj Thestral tarafından 18 Temmuz 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 il başarı sırasına bak heralde yeni puanlama sistemi de ii bişey mi bu hali?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Geçen sene ben girdim lgs ye annem akşamdan siteyi açtı bıraktı yenilemeyide bilmiyomuş sınavların açıklanacağı gün akşam geldim eve annem: Ne biçim bakanlık bu bugun açıklancak dediler sitede hiçbişi yok :D:D:D:D:D
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 edit: java linki açılmıyormuş galiba milliyet anasayfasından bir tane link var oradan öğrenebilirsiniz Milliyet Online 2005 Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS) sonuçları açıklandı. OKS'de Matematik-Fen (MF) ve Türkçe-Matematik (TM) puan türlerinde birinciliği 5 aday paylaştı. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, bakanlık Başöğretmen Salonu'nda, OKS sonuçlarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Her iki puan türünde de birinciliği paylaşan adayların okulları ve isimleri şöyle: - Bursa Özel Tunçsiper İlköğretim Okulu’ndan Anıl Balkan - İstanbul FMV Özel Işık İlköğretim Okulu’ndan Atakan Özel - Malatya Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu’ndan Büşra Eroğlu - Bursa Özel Emine Örnek İlköğretim Okulu’ndan Ece İrem Arslan - İstanbul Özel Merter Fatih İlköğretim Okulu’ndan Reyyan Ergüder OKS sonuçlarını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, bu yıl kız öğrencilerin sınavda erkeklerden daha başarılı olduğunu belirtti. Bu yıl başarılı iller sıralamasında ilk üçü, Edirne, Ankara ve Eskişehir paylaştı. İkinciliği 6 adayın paylaştığı OKSde, Matematik-Fen (MF) puan türünde 4, Türkçe-Matematik (TM) puan türünde de 2 aday ikinci oldu. MF puan türünde, Eskişehir Özel Atayurt İlköğretim Okulu'ndan Oral Ersoy Dokumacı, Manisa Turgutlu Cumhuriyet İlköğretim Okulu&'ndan Ahmet Karaduman, Kocaeli Özel Körfezim İlköğretim Okulu'ndan Arda Küçükgüven ve İzmir Özel Türk İlköğretim Okulu'ndan Murat Uzun, TM puan türünde ise Zonguldak Özel Zonguldak Ufuk İlköğretim Okulu'ndan Yiğit Yarımbaş ve İstanbul Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu'ndan Doğan Yağız Küsmez, ikinciliği paylaştı. Üçüncülüğü ise her iki puan türünde de Isparta Eğirdir Süleyman Demirel İlköğretim Okulu'ndan Esra Şimşek ve İstanbul Özel Avcılar Fatih İlköğretim Okulu'ndan Ömer Uludağ aldı. AÇIKLAMA ÖNE ALINDI Milli Eğitim Bakanlığı daha önce, sonuçların 20 temmuz çarşamba günü belli olacağını duyurmuştu. Çalışmalar erken tamamlandığı için tarih öne alındı. Sonuçlar, bakanlığın www.meb.gov.tr internet adresinden öğrenilebilecek. Sınav sonuçları açıklandıktan sonra, Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) esas alınarak gerçekleştirilen sınav sistemindeki değişiklikler de ilk kez uygulanacak. Bu çerçevede, ÖSS'de olduğu gibi okul tercihi yapabilmek için baraj puanı getirildi. 160 olarak belirlenen baraj puanını aşan adaylar, okumak istedikleri okulların isimlerini tercih formuna dolduracaklar. Adayların tercihleri alındıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı, puanlar doğrultusunda ağustos ayı içinde merkezi yerleştirme yapacak. Bu yerleştirmede boş kalacak kontenjanlar için eylül ayında ikinci kez yerleştirme işlemi gerçekleştirilecek. 12 OKUL TERCİH EDİLEBİLECEK 12 haziran pazar günü gerçekleştirilen ve 795 bin 292 adayın katıldığı sınavda, her aday için matematik-fen (MF) ve Türkçe-matematik (TM) olmak üzere iki puan türü belirlenecek. Bu iki puan türünün en az birinden 160 puan alan aday, tercih yapma hakkını elde edecek. Adaylar 12 okul tercihi yapabilecekler. MF puanı fen liselerine, TM puanı da diğer liselere girişte esas alınacak. Okul tercihleri 20 temmuz - 5 ağustos 2005 tarihleri arasında yapılacak. Adaylar ve velileri, mezun olunan okullara giderek, tercih formu dolduracaklar. Tercih formları okul yetkililerince onaylandıktan sonra yine internet aracılığıyla Milli Eğitim Bakanlığı'nın ilgili birimine gönderilecek. İkamet değişikliği yapan adaylar, koordinatör okullardan işlemlerini gerçekleştirebilecek. YERLEŞTİRME SONUÇLARI 16 AĞUSTOS'TA 5-15 ağustos günleri arasında ilk yerleştirme yapılacak ve bu yerleştirmenin sonuçları 16 ağustosta açıklanacak. Yerleşmeye hak kazanan adaylar 18-23 ağustos arasında kesin kayıt yaptıracaklar. Kayıtlardan sonra 24-26 ağustos günleri arasında boş kontenjanlar belirlenecek ve 26 ağustosta ilan edilecek. Boş kontenjanlara ikinci yerleştirme için 26 ağustos - 2 eylül arasında tercihler alınacak. İkinci yerleştirmeye, ilk yerleştirmede herhangi bir okula yerleşmeyen adaylar ile yerleştiği halde kayıt yaptırmayan adaylar başvurabilecek. İkinci yerleştirmede adaylar 8 okul tercihinde bulunabilecek. İkinci yerleştirme 3-6 eylül arasında yapılacak ve sonuçları 7 Eylül'de açıklanacak. 7-11 eylül arasında da yerleşmeye hak kazanan adaylar kesin kayıt yaptırabilecekler. Okulların kaç taban puanla ve hangi yüzdelik dilimle öğrenci alacaklarına ilişkin bilgiler, yeni sisteme dönüştürülmüş halde internetten yayımlanacak. Adayların ve velilerinin bu bilgileri dikkatli bir şekilde inceleyerek tercih formunu doldurmaları gerekiyor. Tercih formu okul idaresince onaylandıktan sonra değiştirilmeyecek. Kaynak: Milliyet Online[signature][hline][b][i]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 TM Ağırlıklı Standart Puan 452.987 TM Genel Başarı Sırası 7724 TM İl Başarı Sırası 1780 MF Ağırlıklı Standart Puan 444.984 MF Genel Başarı Sırası 9718 MF İl Başarı Sırası 2123 MUAHAH sevindirik oldum ya :) Hadi bakalım istanbul erkek hedefim :-)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 benim dönemimde 300 ile anadolu liseleri başlayıp 450 tavan puan oluyordu değişmiş galiba bu tavan puan kaç su anda?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 okulların taban puanlarını nereden bulabiliyoruz?[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b][/b]çizim galerim[/b]
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 buldum beyler, testklubu.com uyelik gerektiriyor ama bayağı yararlı bir site...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b]
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Nebuch, 18 Temmuz 2005 13:20 tarihinde demiş ki: buldum beyler, testklubu.com uyelik gerektiriyor ama bayağı yararlı bir site... ANAFEN.COM
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 310 puan eski sisteme göre kaç puan oluyo[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=egitim+hakkindaki+tum+birikimin+zamanla+ucmasi/@defacto ya şu yazıyı ennn derin hislerimle okudum bu sabah. yazan ben değilim bu arada...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Tavan 500dü galiba.İki sene önce 878 yapmıştım puan çeviren bir sistem varsa merak ettim yeni sistemdeki puanımı.[signature][hline]I came, I saw, I conquered [Bu mesaj zamo tarafından 18 Temmuz 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
ManitoN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 TM Ağırlıklı Standart Puan 419.658 TM Genel Başarı Sırası 25697 TM İl Başarı Sırası 5305 MF Ağırlıklı Standart Puan 417.050 MF Genel Başarı Sırası 24710 MF İl Başarı Sırası 4997 [signature][hline]http://www.sanalcafe.net
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya sinirlerim bozuldu arkadaşlar 354 puan aldım ankaradayım çankaya.. TM Ağırlıklı Standart Puan 354.880 TM Genel Başarı Sırası 123830 TM İl Başarı Sırası 12226 MF Ağırlıklı Standart Puan 362.877 MF Genel Başarı Sırası 90352 MF İl Başarı Sırası 9343 Açıklama açıklama neden boş ya hiç b i yeri kazanamadımmı demek oluyo bu ?? bilen arkadaşlar yardımcı olaiblirmi biyere girebilirmiyim acaba??? 2005 öks..[signature][hline]Mavi Duinlorie / the human Elladan Ancalímon / the elf Fredegar Loamsdown / the hobbit
ManitoN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 http://sinavlar.meb.gov.tr/SinavSorgu/Dokumanlar/OKS/2005/Tablo_2_Anadolu_Liseleri.xls Meb'in 2004 yılı için duydurduğu puanlar[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
Öne çıkan mesajlar