Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Dun gece ıtıbarı ıle k.o yu bırakmıs bulunmaktayım cogu arkadas deımosa gectıgı ıcın mykonun upgrade logaritmasını vermek istiyorum +1-->+2 nus u 1. kareye koyun basın +2---->+3 arka arkaya 3 kırmızı görün busla basın 9. kare (4 kırmızı gorup nuslada basabılırsınız) +3--->+4 3 kırmızı görün 2. kareye busla koyun +4-->+5 5 kırmızı görün 6. kareye busla basın +5--->+6 4 kırmızı görün 3. kareye busla basın +6 ya sımdıye kadar hıc sorun yasamadım +7 icinde sımdıye bır tek shard kırıldı +7 de fazla zorlamıyor fakat +8 denedıgım 4-5 itemden sadece biri gecti gerisi sızın sansınıza kalmıs +6---->+7 5 kırmızı görün 8. kareye busu koyun basın +7----->+8 6 kırmızı görün 4. kareye busu koyun basın adonıste bır cok +7 tıcaretı yaptım para sorunum olmadı +6 ya faıl gormedım oyunu bırakıyorum barı burdakı yarasın ıstedım son olarak item kırmak icin kaptan kunabarlın yanındakı vendordan priest plate helmet alarak onları kırın kırmak ıcınde hp scrool u kullanın yok +7 den +8 e gecerken shard kırmak mıs crımson kırmakmıs fılan hıkaye bunlar helmetı hp scroolları ıle kırarak basın ve turkıye saati ile gece 9.30 10 dan sonra basın anvıl tahmın ettıgım kadarı ıle mesala sizden once birisi +8 yaptıysa sızınkını kırıyor malezyada sabaha karsı 4 e fln geldıgınden daha sakın oluyor sımdıden herkese basarılar [Bu mesaj Jarlax3 tarafından 16 Temmuz 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ee bu kadar bus parası verene kadar gider upgrade edilmişini alırız :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 öhh abi +3 den sonra bus çalışırsak işimiz zor :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 mykoda anvıle dırek olarak +3 e nusla basamazsınız muhakak bır cok ıtemınız kırılır anvıl yontemı budur bu metoda 20m harcarsın ama yaptıgın bır mırage +7 ornegın 300m den satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ayrıca cok merak edıyorum 20-25m ye +7 shard fln bulursan banada al oyuna gerı doneyım sdfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 abi sen ölsene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 +5'e kadar nus, +6 için bus, +7 için bus+trina Bugüne kadar şaşmadı..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 fatihkaraca usko ıcın ben +6 ya nusla basıyordum sız bı deımosta baslayın upgrade bu yontemı saklayın sızın bastıgınız gıbı hıcbırseyı burda +6 yapamazsın emın ol anvılın nusa +3 den ıtıbaren verdıgı rate cok dusuk ayrıca mykoda trına yok [Bu mesaj Murtaza tarafından 16 Temmuz 2005 22:28 tarihinde kısmen değiştirilmiştir. Kusura bakma Jarlexe =)] [Bu mesaj Murtaza tarafından 16 Temmuz 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Usko için yazmıştım ama aceleden usko kelimesini eklemeyi unutmuşum.. Bı sırada küfür sux..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 sen sadece edilen küfürlere bi yabanci gibi sux de..Bakalim ilerde nolcak..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 kotu kelımelerın oldugu yerı bosluk bırakmıstım ayrıca adama ne sımdı tafra yapıyon banlansam mutlumu olucaksın elıne bır seymı gececek hey allahım ne cesit insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 attıgın postlara bakıyorum hercul sırf amacın laf sokmak bırılerının laflarını kullanmak sırf gereksiz muhalefetsin yanı ha fatıh bunlara seyırcı kalıyor ya ılerde ne olacagını ben sana soylıyım ızmırde bır kafede senı yakalarsam kafanı gozunu yarıcam bu olucak en fazla ılerde ona gore adam gıbı takıl[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben sizlere bise demiorum..doslar aynen devam... [Bu mesaj Hercul tarafından 16 Temmuz 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Eternalus, 16 Temmuz 2005 19:46 tarihinde demiş ki: abi sen ölsene ya Şimdi farkettim benim bu mesajla bi üstündekim esajın arasında bi fake vardı ona öl demiştim ben, mesaj silinince jarlax3 e demişim gibi durmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Jarlax3 En sonunda açıklamışsın bakıyorum gizli sırlarını;)[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 evet still taktıklerımı verdım bak sımdı gaza geldım +8 in myko kesın yontemını soyluyorum 5 tane priest helmetı hp scrool ekleyeyerek ust uste kırın bundan once cantanızda 3 tane +8 dandık ıtem olsun sonra bu 3 +8 dandık ıtemı basın emın olun adonıste +9 a gecmez :P anvılde arka arkaya 8 kırmızıyı gormus olduktan sonra verın ıtemınızı 4. kareye basın busu +8 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Jarlax bu taktikle kaç tane +8 yaptın acaba? :)[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 3 tane ama adonıste nusl +5 yapın ben o guzel elınızı operım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Çok sakat upgrade olayı 2 horncrossbow +2 ye cıktı nusla +3 e cıkamadı 1 horncrossbow +3 e cıktı nusla +4 e cıkamadı ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 aga ben ondan dıyorum mıllet baq bı tarafına takmıyor pahalı ya kesın degıl fılan dıye +6 ya kadar bır seyınız kırılsın mykoda gelıp ben karısılıcam ıtem ınızı nusla mykoda +3 e bala gecer ustune hıc gecmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben nasıl yaptıysam +5e kadar nusla chitin upladım +6 içinde kullanacakdım ama bus al gel dedi eski üye olduğum için 5 bus vermişdi bus koydum patladı :P[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 e orda manner aktifse ve sizinde manner bitikse, doğrudur diyeceğim.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 1.5k ya yakın manner var nusla gecmıyor saglam bır sey basarken +2 ye tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya sen bakma ben yaparım +9 sileto yaptım sssi var forumda :P[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar