tower Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 clanımız kurulmuş olup bütün paticik üyelerini altında toplamıştır ve clan parti yapma konusunda rekor kırmıştır 3 günde belki50 saat clan party süper olsa gerek[signature][hline]Name: Nikmikyoq Nation: El-Morad Clan: ToweR (Co-Leader) Job: Assassin Lvl: 3x Server: Deimos Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 50 saatle anca 3 x biz yaklaşık 30 saatle clanca 40 ız..... tabi orclar>human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tower Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 tebrikler ne diyeyim biz 25 kişiyi 35 ve üstü yaptık napalım[signature][hline]Name: Nikmikyoq Nation: El-Morad Clan: ToweR (Co-Leader) Job: Assassin Lvl: 3x Server: Deimos Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 acıyoruz humancıklara :P ps :alınma olmasın sadece şaka [signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz [Bu mesaj Reflective tarafından 16 Temmuz 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: tower, 16 Temmuz 2005 14:02 tarihinde demiş ki: clanımız kurulmuş olup bütün paticik üyelerini altında toplamıştır ve clan parti yapma konusunda rekor kırmıştır 3 günde belki50 saat clan party süper olsa gerek vay vay bakın beyler kaçırmışız biz ne zmn girmiştik bu clana? bütün dedigine göre bizde içindeyiz diyip sataşaraktan. hayırlı olsun diyerekten, inşallah rakip olabilicek duruma gelirsiniz diye de temennilerimi ileterekten.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 biz 27 kişiyiz (belki artmıştır en son bakmadım) minumum 35+ yız... biridi 33 oburudure 29 zaten... orclar buyuktur humanlar... n00bz buyuktur tower..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 humanlarda fena diil tek tek gelen sinler fena yapıyo adamı. emmevelakin bugünkü clanca yaptıgımız pk hadisemiz dehşetti.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 sabahkini diosan dehşetti(aka saat 5 suları).... direkman "pwn" ladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Human bölgesindeki beast spawn ında lvl atladım :D[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 reflective bende atladim.. unutmayın beniiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yaw ben ilgili bi kac kisiye pm de attım ama soyle diyecegim simdi canni arkadasımız klanın kurucusu galiba o forumları tarayıp human olacagım diyenlere pm atsa veya bu topic de bir sekilde bi saat ve yer belirlense de biz de noobz gibi organize olsak artık anladıgım kadarıyla fatihin katılmasını bekliyorduk ama o da karus olmayı secmis yanlıs anlamadıysam bu durumda organizasyonla ilgilenmek lazim tower klanı tek paticik human klanı olmalı topicte party yaptıgınızı soylemissiniz ancak ben dahil cok fazla kisinin haberi olmadıgından katılamadıgını dusunuyorum human klan icin 10 a yakın topic var ama sonuc tartısılır neyse basınızı fazla agrıtmadan kesiyorum klan için ben elimden geleni yaparım gerekirse yukarıda canni den rica ettigim isi ben de yaparım ama hep birlikte gayret etmek lazım diye dusunuyorum herkese saygılar ve iyi oyunlar diliyorum[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 geceleri uyumasaniz 50 olmustuk şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 asdasd 5 saatlik uykuyla duruyorum bizimkiler gelsede kassak :D[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Burada 1 mesajım vardı benim!!![signature][hline]Name: CaNNi lvl: 59 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Biz lvl 40+ olduq sayılır only paticik users. (up olsun die sizin için :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: TrTownUser, 17 Temmuz 2005 20:40 tarihinde demiş ki: Biz lvl 40+ olduq sayılır only paticik users. (up olsun die sizin için :D) Yani ??[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 :D boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 HUMAN lar dağılıyor mu :) niqmikyoq da bisim tarafa geçti ne işdir neyse kapımız tüm orc olmak isteyen humanlara açık (murtaza bilir gerçe :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 nickmiq gibi satıcılar çok burda gelio stillo istio afedersiniz (dilenio)4m toplayıp reskill yapıo sonrada orc oluo a.q. ben böle işin satıcaksan bari başlama hiç oyuna.burdan bütün humanlara sesleniorum ben tek human kalsam bile karusa geçmem çünkü karusa geçenler gününü görecek fatih abi gelince.nasıl lvl kasıoz o zaman görün siz isteyen geçebilir kendi iradesi ama bu kadarı fazla[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 aslında humanlarla birbirimize destek olmamız gerekiyor en azından paticik tayfasına. çünkü iyi bir düşman kötü bir dosttan iyidir.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 böle insanları bence aranızda bulundurmayın yaptıklarını sizede yapabilir insan bari minnet duyar o kadar yapılan işten sonra[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tama arkdaşım ona bişey demiom ama adamda emanet +8stillo vardı 4m de cabası goblinler fln filan bisürü şey gitti[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 kimse clanına almasınki anlasın ne olduğunu[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Deimos da bitti.Ben ares e geri donuyorum.Gate to heavens ve wow da oynucam deimos falan oynamıcam satan satana yuh ya...[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 satanlar satsın en azından az ama öz bir grup kalsın[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar