Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn kişi listesi kullanılabilir durumda değil ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu ne be kişi listem üzerinde çalışma mı yapıyo microsoft sabah evde mirandayla bağlandım kapattım işyerine geldim messenger açtım ahanda bu hata zıpladı bişi olmamıştır inşallah listeye fii tarihinde bi yedeği vardı ama nerde kimbilir[signature][hline]Fire in the Darkness...
Mesaj tarihi:
bi saattir urasiyorum ya bende :D

ama iyi oldu calınan muzik gozukmuyorsa windows media playeri acın alt + a yapın secenekler - eklentiler - arka plan - msn messenger kutusunu isaretleyin :D

bunu buldum iyi oldu[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere "
Mesaj tarihi:
aynı sorun şu anda bendede var heralde koruma tarama gibi bişi olsa gerekbu kadar insanda olduğuna göre[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
yok bizde sorun biz geyik yapıyoruz burda[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
hadi ya..bende hic bisey yok..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
WALLAHA YAA GEçmiyo :< zaten Diablo 1 , Nox cd1, cd2 , Baya bi sum 41 Live tıkladım Emule de dl etmiyo uçacam... MSN geri gel. :<[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mesaj tarihi:
said:
KenshinHimura, 09 Temmuz 2005 11:24 tarihinde demiş ki:
olm kablolar yırtılmasıyla messangerın ne alakası var bea :?

bellimi olur :) türkiye burası :)[signature][hline]go2hell
Mesaj tarihi:
hay microsoftun yaa bu ne rezilliktir bee *!hemen microsofttan bilir, zaten bunun için evrimleşmiştir, beyninde özel lob vardır bu iş için*[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
  • Yeni Oluştur...