Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bu ne be kişi listem üzerinde çalışma mı yapıyo microsoft sabah evde mirandayla bağlandım kapattım işyerine geldim messenger açtım ahanda bu hata zıpladı bişi olmamıştır inşallah listeye fii tarihinde bi yedeği vardı ama nerde kimbilir[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Aynı durumdayım. Listeleri yok etmeseler bari. Bende yedeğide yok :D İyi sorun benden değilmiş sevindim :)[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bende de yok,daha öncede olmuştu :([signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 evet aynen ben acıodum, oluo arada bu 3-4 saat gelmio e-messengerde yok ortada..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bi saattir urasiyorum ya bende :D ama iyi oldu calınan muzik gozukmuyorsa windows media playeri acın alt + a yapın secenekler - eklentiler - arka plan - msn messenger kutusunu isaretleyin :D bunu buldum iyi oldu[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 aynı sorun şu anda bendede var heralde koruma tarama gibi bişi olsa gerekbu kadar insanda olduğuna göre[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 YAW BEN mesene :P msn e giremiyorum Sorun varmı sizdede?[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yok bizde sorun biz geyik yapıyoruz burda[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hadi ya..bende hic bisey yok..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ben de messengera gıremıorum :=)[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Aferim valeron.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bende giremiorum böhüüüüüü.....:([signature][hline]Death is in love with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 olm bı acıklama bulsak suna neden gıremıoz...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Maykrosoft Üyeleri Msnimde kızların Msn adresini almak için Böyle bişey yaptı sanırsam :-P[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 herkez sorunlu heralde gene fiber kablolar yatmıstır :)[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 olm kablolar yırtılmasıyla messangerın ne alakası var bea :?[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ya bu ne böle msnsiz hayatmı geçer[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 WALLAHA YAA GEçmiyo :< zaten Diablo 1 , Nox cd1, cd2 , Baya bi sum 41 Live tıkladım Emule de dl etmiyo uçacam... MSN geri gel. :<[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 msn'e kafam girsin![signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: KenshinHimura, 09 Temmuz 2005 11:24 tarihinde demiş ki: olm kablolar yırtılmasıyla messangerın ne alakası var bea :? bellimi olur :) türkiye burası :)[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yok benım bill gatese kafam gırsın yok yok...olmadı komple gırıyım ben bıll e[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 başka bir hata mesaj verse tamam, kişi listesi diyince insan korkuyor :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hay microsoftun yaa bu ne rezilliktir bee *!hemen microsofttan bilir, zaten bunun için evrimleşmiştir, beyninde özel lob vardır bu iş için*[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sorun var.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 msn i acmaya calisanlarin listesi siliniomus. keşke hic acmayı denemeseymişsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar