Sharp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ben orjinal wow box almayı düşünüyorum ama eng ve us versiyonlar var bildiğim kadarıyla.Bunlardan us versiyonu alsam avrupa serverlerinde oynayamayacağım anlamına geliyor yoksa iki versiyonuda alsam istediğim kıtanın serverinde geniş geniş oynayabilir miyim?Sizce ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 US Box'tan US CD-key cikar = US serverlarda oynayabilirsin. EU icin de üstteki cümlede US yerine EU koy : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 eu yada us turkler en cok nerde oynuyor ve en iyi pingi hangi serverde yakalarım 256k bi dsl balantıyla?Sonuç olarak eu us hangisini alıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Türkiyeliysen, EU da alirsin tabi, ayrica saat farki sebebiyle sunucunun canli oldugu saatlerde sen uyuyor olursun : ) Turkler de EU da daha fazla[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ahanda en tepede oraya yapishmish bi konu var linleyeme sini usheiyoru ona bakiyoruz goruyousz[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Üsteki yapışmış konuyu gördüm okudum benim derdim türklerin yogunlukta olup iyi bağlantı alabileceğim serveri seçmekti us alırsam anladığım kadarıyla yogun saatlerde ben uyuyormu olucam saat farkı yuzden eu almak daha iyi sanırım 1 saat fark var nede olsa.US - Burning Legion Türkler çok deniyor ama oynayanlar bilir ne almak lazım sonra rusların macarların arasında kalmayayım eu alıpta hiç konusup anlaşamayız valla aiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar