Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw arkadaşlar bu oyun nedir , naparız oyuna başlsak , grupça görevmi yapılır, craft falan varmıdır? disketi taktımı herşeyi ogrenir durumda olurmuyuz? stats sistemi nasıldır? anlatıcak olan var mı?[signature][hline]www.kemirgen.net
DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Mesaj tarihi:
Ah evet bende büyük bir heycanla oyunu abartmadan iyisiyle kötüsüyle anlatıcak birini istiyorum lütfen =)

Çünkü wow baydı.. Guild wars 3 günde baydı beyenmedim..Coh ada geri dönmeyi düşünmüyorum şu anda...

Aklımda Matrix war..

Evet dinliyorum =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
evet ben de bunu oynamak istiyorum.

detaylı bilgilendirme yapılsın değişiklikler varsa yazılsın buraya, son kararımı vereyim :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben 1 aydır oynuyorum oyunu oyunun en iyi yanı grup halinde ilerlemek çok zevkli ve akıcı olması ama gelin gorün ki tek basşınıza gorev yapmak inanılmaz zor diyebilirim gorevi kolay alırsanız yapmanızda kolay oluyor fakat aldığınız xp hiç bir işe yaramıyor yani tek başınıza hiç bir şey yapamıyorsunuz diyebilirim
oyunda son update yapıldıktan sonra bir kaç bug oluştu
1- Hardline kullanınca(her zman değil) oyundan atabiliyor
2-Kapılar açılıyor ama açık gozukmuyor içöinden geçiyorsunuz
3- çok nadir olarakta(ben hiç yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım var)dövüş ettikten sonra takılı kalabiliyorsunuz
Mesaj tarihi:
beni sinir edenler sadece yuarıdaki olaylar oyunun en büyük artısıda oyunu oyuncuların yonlendirmesi oyun serverdaki insanların kontrolünde ilerliyor
normal bi player ı oldurme gorevi çıkabiliyor boyle bir gorev olunca büyük enstantaneler yaşanıyor
Mesaj tarihi:
Oyunda bir kac bug var ancak hepsinin patchi geleceginden eminin toy bir oyun var elimizde ve hatalari bile eglencesini engelleyemior ![signature][hline]Reality is just a fucked up Dream !
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bende matrix e baslamayi dusunuyorum hele soe alinca daha da iyi oldu swg ile beraber devam ettirecegim sanirim.Peki hangi serverlarda Türkler var ping durumu nasil?
Mesaj tarihi:
iyiki degil tabiri yerindeyse b*ku cikiyor wowun bir serveri vardi item vardi lightsaber 1000 dps falandi sanirim arrkadas oha bu ne demisti thotbottda gördügünde
  • Yeni Oluştur...