tunch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yaw arkadaşlar bu oyun nedir , naparız oyuna başlsak , grupça görevmi yapılır, craft falan varmıdır? disketi taktımı herşeyi ogrenir durumda olurmuyuz? stats sistemi nasıldır? anlatıcak olan var mı?[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ah evet bende büyük bir heycanla oyunu abartmadan iyisiyle kötüsüyle anlatıcak birini istiyorum lütfen =) Çünkü wow baydı.. Guild wars 3 günde baydı beyenmedim..Coh ada geri dönmeyi düşünmüyorum şu anda... Aklımda Matrix war.. Evet dinliyorum =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 evet ben de bunu oynamak istiyorum. detaylı bilgilendirme yapılsın değişiklikler varsa yazılsın buraya, son kararımı vereyim :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yok mu ?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 matrix in tek handikapı sıkıcı bir geliştirme sistemi olması onun dışında bildik eğlenceli mmorpg...[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
eryan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben 1 aydır oynuyorum oyunu oyunun en iyi yanı grup halinde ilerlemek çok zevkli ve akıcı olması ama gelin gorün ki tek basşınıza gorev yapmak inanılmaz zor diyebilirim gorevi kolay alırsanız yapmanızda kolay oluyor fakat aldığınız xp hiç bir işe yaramıyor yani tek başınıza hiç bir şey yapamıyorsunuz diyebilirim oyunda son update yapıldıktan sonra bir kaç bug oluştu 1- Hardline kullanınca(her zman değil) oyundan atabiliyor 2-Kapılar açılıyor ama açık gozukmuyor içöinden geçiyorsunuz 3- çok nadir olarakta(ben hiç yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım var)dövüş ettikten sonra takılı kalabiliyorsunuz
Jedi_K Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Nasıl bişi acep?[signature][hline]Master Chef ___________________________ Eclipse .....Freedom Fighters......
eryan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 beni sinir edenler sadece yuarıdaki olaylar oyunun en büyük artısıda oyunu oyuncuların yonlendirmesi oyun serverdaki insanların kontrolünde ilerliyor normal bi player ı oldurme gorevi çıkabiliyor boyle bir gorev olunca büyük enstantaneler yaşanıyor
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Oyunda bir kac bug var ancak hepsinin patchi geleceginden eminin toy bir oyun var elimizde ve hatalari bile eglencesini engelleyemior ![signature][hline]Reality is just a fucked up Dream !
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bende matrix e baslamayi dusunuyorum hele soe alinca daha da iyi oldu swg ile beraber devam ettirecegim sanirim.Peki hangi serverlarda Türkler var ping durumu nasil?
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Souldiver, 17 Temmuz 2005 12:13 tarihinde demiş ki: Peki arkadaslar bu oyunun free shardını bulabilir miyiz örn Ultima gibi yoksa bu elemanlar tüm yasal haklarını elinde mi tutuyolar? maalesef free olarak oynamak mumkun değil...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b][/b]çizim galerim[/b]
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 iyiki degil tabiri yerindeyse b*ku cikiyor wowun bir serveri vardi item vardi lightsaber 1000 dps falandi sanirim arrkadas oha bu ne demisti thotbottda gördügünde
Öne çıkan mesajlar