CeaseR_Tr Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 s.a yenı clan kurdum +57 yapmayı dusunuyorum clan gelırsenız sevınırım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 selam da bu muhabbet biraz garip oldu. Duyurular bölümüne bir bak istersen.[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 A çok özür dilerim duyurular bölümü kaldırılmış? Fatiiiiiiiih :P[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: CeaseR_Tr, 18 Temmuz 2005 20:11 tarihinde demiş ki: s.a yenı clan kurdum +57 yapmayı dusunuyorum clan gelırsenız sevınırım Dewil_Mac_Cry seni merakla bekliyor desem ne anlarsın :D[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 valla inş güzel clan olur ama ben gelemem tüm new_order arkadaşım çıkamıyorum.seviyorum kerataları :D[signature][hline]Server=Diez Nick=:Hoodstar: Job=Arch Mage Lvl=63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yaa Hood senin altında arch mage yazıyor?? Karaktermi değiştirdin sen? Bu arada ben lvldan zaten kaybediyorum (ah ulan bi kassam lvl süper olacak ama :D)[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 dewil_mc_cry hala oradamısn kardeş ya :)) ben ordan sonra beramusda 61 cyberda 47 char yaptım :D beramer oynuoduk diezde[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 abi ksurua bakmayın ya :/ lvl muhabbetini ezme amaclı yada ne bılım kotu nıyetle solemedım :( dieze oyunu bılmıodum beramusta ogrendım ben cyberda en gusEL zamanları gecırcektım kısmet oLmadı..[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 evet ben warrioru deiştirdim artık mageyim lvl 63 ama bi boka yaramıyo assianlar 1.6 warriorlar 1.2 dmg veriyo ped mage olucam ya :S[signature][hline]Server=Diez Nick=:Hoodstar: Job=Arch Mage Lvl=63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yok ya lvl 63 magesin nasıL 1,3 Damage yiyosun :( item sıkıntın warsa normal tabi :( bende +7/12hp set +8 wizard mage earring fln wardı rom yoksa en iyi agathe ring..ordanda defans aldın mı ucarsın.. hele yannıslıkla iron belt bulursan yada alırsan 63 mage uçar desem yeridir.. bi blizzzard bi super nova koydun mu ayakta durcak adam az bence..[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 abi valla bende anlamadım +6 hp set var uniq yok wizard +8 var elimde dmg veriyorum güzel fakat defence berbat 150 ac siz[signature][hline]Server=Diez Nick=:Hoodstar: Job=Arch Mage Lvl=63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Hoodstar, 18 Temmuz 2005 22:57 tarihinde demiş ki: abi valla bende anlamadım +6 hp set var uniq yok wizard +8 var elimde dmg veriyorum güzel fakat defence berbat 150 ac siz O magein özelliğide o ama :9 Gerçi 60 olduktan sonra complete giymezsem şeytan dürter beni boyun ama olsun :D Hayırlı olsun o zaman Warior'u değiştirdiysen :9 (Adı aynıysa selam vermeyeyim adama :)) (değiştirmediysen bir Priest verim lvl 54 :D bak bir sürü halt var :)) Yok ben Dewil değilim. Yakın arkadaşlarından biriyim. Selam yollarım Dewil'a senin için :D (Gerçi Ayvalık'a kaçtı) Batırdık Caesar'ın konusnu :D[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 deiştirdim charı artık başka biri kullanıyo tabi benim gibi zengin deil ben nicki deiştirdim o daha deiştiremedi yeni nickim :hoodstar: btw sevmiyorum slm hi pm lerini cz deyken hele atmayın pls pm kapayamıyorum bazen acil bişiy oluyo lütfen eslantta moradonda atın ama :D[signature][hline]Server=Diez Nick=:Hoodstar: Job=Arch Mage Lvl=63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Hoodstar, 18 Temmuz 2005 22:57 tarihinde demiş ki: abi valla bende anlamadım +6 hp set var uniq yok wizard +8 var elimde dmg veriyorum güzel fakat defence berbat 150 ac siz ya benm lvl 61 defans 200 idi..defansı en yuksek tanıdım paper magenin ise 260 idi..ama yeteri akdar unique wardı onda..oyuzden 220 defans acsız gayet saglam olmusun demektir bence..unique şart.. :( agathelerden 30 defans gelio..warrior pendant olsa allaha sukret ki elemental pendant en babası :)) küpelerde warrior earring yada mage earring olursa senı koyal yıkamazlar .. son sözum ilk armorları +7 yapmayı dene :/[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yok yav zaten görsemde unutum selam vermeyi ben :) Millet Pm atmadıkça pek aklıma gelmiyor o :9 Merak etme yani benim açımdan :D[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 :D warriorda çok oluyodu eşşekler swift pls diyolardı hatta bir tanesi baba swift pls dedi olm ben warrior um swift veremem dedim tmm abi pardon o zaman buff pls dedi :D[signature][hline]Server=Diez Nick=:Hoodstar: Job=Arch Mage Lvl=63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 haklısın abii bööle geyiq muhabbetler olmuyo diil yani bazen pes dedirtiyolar adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar