GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hp compaq nx7010 model bi notebook var bende. 6 aydir falan sorunsuz kullaniyordum. icine entegre wireless karti var ,evde de wireless network var bizim.gayet guzel kullaniyordum dune kadar, ama dunden beri firefox veya explorer actigim zaman 10 dk da bir sayfa yukluyordu,routerin setup sayfasina bile baglanamaz oldum, once spy falan bulasmistir diye bi kontrolden gecirdim , adaware(eski bir version sayilir elimdeki) ve kaspersky (son updateli) kontrol ettim ,bir sey bulamadi alet. sonra aleti kabloyla bagliyim dedim, ve internete yine gayet sorunsuz baglandim.Bu arada wireless iken baglanamadim zamanlarda evdeki diger 2 pc internete cok rahat girebiliyordu ,bende bagli gozukup hic bi data alamiyordum ,alsam bile asiri derecede yavas oluyordu(tek sayfa acmasi sonra donmasi gibi). simdi benim merak ettigim ,herhangi bir spy ,trojan,virus tarzi bisiyin benim wireless kartini aptallastirmis olma ihtimali var mi? kart sorunsuz calisiyor ,internete baglaniyor gozukuyor ama hic bir islem yapmam mumkun olmuyor,bu alet bozuksa ben nasil anlicam bunun bozuk oldugunu.driverlarini tekrar kurmayi falan denedim ama banamisin demedi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Trojan olabilir evet. Fakat çok düşük ihtimal. Yapacağın şey: 0212 444 71 71 - HP Okmeydanını arayacaksın. Veya oraya götüreceksin =)[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 aleti dubaiden almistim. ustunde yallah tusu falan var hatta :) hehe saka bi yana arapca keyboard var ingilizce ustune :) neyse, garantisi gecer mi acaba turkiye'de? zaten agustos basinda trye gelicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 faturan varsa garanti geciyor . yoksa bile servise goturdugunde biraz daha pahaliya malolmakla birlikte sorununa care bulabilirsin . bu arada istanbulda laptop tamiriyle ugrasan uzman firmalar da var . onlardan da fiyat almayi unutma .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar