Werb Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 opeth mopeth gıdıonus nereye kadar deişik bişi buldum dinleyin istedim :D hasan huseyinin bi şiiri haziranda ölmek zor adında onu yorumlamıs grup yorum adında bi grup gercekten cok hosuma gitti sizle paylaşıyım istedim :) Haziranda ölmek zor edik:link hatası :P [Bu mesaj Werb tarafından 18 Temmuz 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 "Opeth mopeth"... Bana bu laf sanırım??[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 onu sakasına yazmıstım sana deıl bende opeth dınlıyorum yanı :) hatta cok sevıyorum bu aradada su yazıyı yazarken sızın drapery falls u ındırdım onu dınlıyorum cok guzel olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 eheh. saol. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 uzunca bir zaman(ben diyim 5 sen de 8 yil) once lisede dinlerdim :) guzel bir yorum calismasidir. edik:siirin hikayesinide biliodum ben,ama aklima gelmedi simdi. [Bu mesaj GEd tarafından 18 Temmuz 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar