Sp1Ke_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bugun dgm gunum beramustakıler bana hadıye buff sw ac scroll alsanıza :) :)[signature][hline]İd: Sp1Ke_ Class:Arch Mage Np: 23xxx Lvl: 61.8 Nation: El morad Clan: KonseY Server: Beramus İ m On FİRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 keşke doğmasaydın , dupecülere ölüüm :-P[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 D. günün kutlu olsun o zaman.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sp1Ke_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 La dupe cı deılım sadece bı dupe lycaon staff vardı bı ara sevmem dupe yu :) onuda satın almıstım 600m e[signature][hline]İd: Sp1Ke_ Class:Arch Mage Np: 23xxx Lvl: 61.8 Nation: El morad Clan: KonseY Server: Beramus İ m On FİRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 [signature][hline]Clan : GOKTURKS Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :61 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bu kım yq dupecınınonde gıdenıymıs gıbı gelıo bana ole bı koku geldı burnuma alla alla ya zaten beramusta tum turklerden suphelenır olduk ....[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sp1Ke_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 SAOL KARDESIM :) beramustakılerden ses cıkmadı BFF SW AC PLZ :)[signature][hline]İd: Sp1Ke_ Class:Arch Mage Np: 23xxx Lvl: 61.8 Nation: El morad Clan: KonseY Server: Beramus İ m On FİRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sp1Ke_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ben beramustan Sp1Ke_ dupecı deılım bunu bılın :) sadece 1 dupe staff ım vardı oda gıttı[signature][hline]İd: Sp1Ke_ Class:Arch Mage Np: 23xxx Lvl: 61.8 Nation: El morad Clan: KonseY Server: Beramus İ m On FİRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 balonunu patlat da ole gel ınanıım sana beramusta herkesden korkarım dupecı dıe hele bı de ı kere oldu baska yok dersen buna ınanmm sorry[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sp1Ke_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Balon u nasıl patlatacam :) Morkmakta haklısın bazen ben bıle korkuyorum :)[signature][hline]İd: Sp1Ke_ Class:Arch Mage Np: 23xxx Lvl: 61.8 Nation: El morad Clan: KonseY Server: Beramus İ m On FİRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bu sekılde dvm et yakında patlar ... :D[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sp1Ke_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ya avatar alamıyomuyuz yoksa varda ben macıntosh kullandığım ıcın mı goremıyorum:))[signature][hline]İd: Sp1Ke_ Class:Arch Mage Np: 23xxx Lvl: 61.8 Nation: El morad Clan: KonseY Server: Beramus İ m On FİRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 KİŞİSEL BÖLÜMÜNE AÇACAKSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sp1Ke_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 SAOL PEKI SU ANDA AVATARLAR VARDA BEN MACINTOSH KULLANDIĞIM ICN MI GOREMIYORUM[signature][hline]İd: Sp1Ke_ Class:Arch Mage Np: 23xxx Lvl: 61.8 Nation: El morad Clan: KonseY Server: Beramus İ m On FİRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sp1Ke_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Beramuztakı arklar anladık cımrısınız ama barı aranızda toplayın 10 m bı ac scroll alın buff ve sw var :)[signature][hline]İd: Sp1Ke_ Class:Arch Mage Np: 23xxx Lvl: 61.8 Nation: El morad Clan: KonseY Server: Beramus İ m On FİRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 2le[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 tanımam seni ama kutlu olsun bari. Bu dünyanın bana ihtiyacı var diyeceğin bi hayat yaşaman dileğiyle... Nice yıllara...[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 dogum tarıhını orendık grı kaldı ıd ve sıfre o da zamanlka olur :D:DD:DD:D: saka tabıkı dogum gunun kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ne yapalım bi doğum günün için mesaj atıyosun foruma. Neyse doğum günün kutlu olsun :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 LvL 62 Mage nin foum tarihini ogrenen tum KO halkına Id ve Sifresini Bulma dilegiyle :P walla bloklandım yoksa swift scrooLunu werırdım zaten bırakmısım beramusu..[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bak sen benim mail adresime senin id ve pass ı at ben sana buff swift ac koyarım bi ara :D:D:D:D doğum günün kutlu fln olsun[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 LoL[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar