Sp1Ke_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yaw 2 rom 2 warrıor earrıng ınız sılınse na yaparsınız!!!![signature][hline]İd: Sp1Ke_ Class:Arch Mage Np: 23xxx Lvl: 61.8 Nation: El morad Clan: KonseY Server: Beramus İ m On FİRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 beramus da dol kı onlar da dupeymıs:P bu kdr basıt ben aresde o yuksek pıyasada 3 tane shard+7 kaybettım noldu bol bol kufur yapana da satanada alanada ama bıras soğumadan sorra dvm oyuna[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sp1Ke_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hyr basıt deıl cunku rob lar bıshop drobu ayrıca daha dun gece sılındı s2kecem bu gm yi staff dupe dı sılındı o kabul :D[signature][hline]İd: Sp1Ke_ Class:Arch Mage Np: 23xxx Lvl: 61.8 Nation: El morad Clan: KonseY Server: Beramus İ m On FİRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 lan spayk noldu olm :D sende o itemlarmı vardı oh a.q :( walla benden o itemlar gitsee tp gate den moradona giderdim sonra bi worm kesen adamın tekine trade atardım üzerimdeki bütün itemları atardım sonra moradonda shootdan id ve pass ı bağırırdım sonra alt a basılı tutarak f4 e basardım sonra çıkan internet exploreri X ya basar kapatırdım sonra knightonline ı uninstall ederdim sonra bilgisayarı kapatır üzerine güzel bi örtü sererdim sonra o bilgisayarın yüzüne bakmazdım açıkçası :):):):):)[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ben 2 we,2 roc,amu str,iron belt ve raptor +8 kaybettim.45k da np.Silindi daha doğrusu.Raptoruma dupe dediler tüm uniqlerimi sildiler.Ne mi yaptım devam ettim oyuna.Şu anda eskisi gibi değil ama hala eğleniyorum.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sp1Ke_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 LAaa zuhahahahahaha olm bende wp ve bronze belt var sılınmedı o duruyor !!! Daha neler var neler :)[signature][hline]İd: Sp1Ke_ Class:Arch Mage Np: 23xxx Lvl: 61.8 Nation: El morad Clan: KonseY Server: Beramus İ m On FİRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 kendı ağzınla soluon dah neler var neler bekle onlarda gıtsın o zmn...[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sp1Ke_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Daha neler var dedıklrım dupe deıl booss tıme lar bıze orgınal ıtem da nıe sılıyo bu s2ktımın gm sı kıskanıyomu napıyo a.q[signature][hline]İd: Sp1Ke_ Class:Arch Mage Np: 23xxx Lvl: 61.8 Nation: El morad Clan: KonseY Server: Beramus İ m On FİRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ha gayret biraz daha küfür et.Zaten yeterince saçma bi konu açtığın yetmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sp1Ke_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 sana sadece LOL dıyorum[signature][hline]İd: Sp1Ke_ Class:Arch Mage Np: 23xxx Lvl: 61.8 Nation: El morad Clan: KonseY Server: Beramus İ m On FİRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben sana sadece reported diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sp1Ke_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben LoL demeye dvm edıyorum !!! :P[signature][hline]İd: Sp1Ke_ Class:Arch Mage Np: 23xxx Lvl: 61.8 Nation: El morad Clan: KonseY Server: Beramus İ m On FİRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Sp1Ke_, 18 Temmuz 2005 16:59 tarihinde demiş ki: Yaw 2 rom 2 warrıor earrıng ınız sılınse na yaparsınız!!!! Warrior'um yok ama, şu anki lvl'im de olsaydı eğer, e-bay'a koyardım :D[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 zzzzzzzzzzzzzzzz kapanmasını istiorum konunun pls :( sadece istek karar sizin...[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar