mukusleo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 arkadaşlar bilgisayara format attım icqyu yükledim fakat proxy de denediğim halde daha kendi icq numaramı bile kuramadım bilgisayara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 XP ise firewall'ı kaldır.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukusleo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 win 98.norton var ama ondandır belki [Bu mesaj mukusleo tarafından 28 June 2003 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukusleo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 up!!!!!!win 98 var ve norton 2003 var bilgisayara format attım icq yu kurdum ama numaramı yüklerken olmadı!!!!!!!!!1[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Ben Proxy siz böyle bağlanıyorum 1- Main-> Preferences ->Server -> Servers -> port:443 2- "Proxy Settings -> Using Firewall -> Using Proxy" olmalı, "HTTP" seçilmeli 3- "Keep connection alive" seçili olmalı 4- Firewall tab'ında ise "Proxies/Firewall"da HTTP seçili olmalı, "Proxy Server"da host boş, port 0 (sıfır) olmalı. 5- "Use proxy to resolve hostnames" seçili olmalı. 6- Şimdi Disconnect/Connect yapın[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukusleo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 siz beni anlmadınız ben format attım pcye icqytu yükledim icq numaramı arama ekranı olmadı check your connection diyor cable olduğu halde yani daha icq açılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Abi orda conneciton settingmi ne var yafda firewall olayı oraya tıklıcanya alala dene bitrwz görrüsün asdas bak sinirden yazamadım 8:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukusleo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 firewall a tıklayınca bişey olmuo proxy idemi tıklıcmam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar