ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 zamanında RaistlinMajere(raistlinn) ile ters düşmüşüz film hakkında arcane ile biraz şimdi kendisinden özür diliyorum walla=) ya hala süper olduğunu düşünmüyorum ama son 10 yıl içinde çekilmiş korku filmlerini düşünecek olursak kendi türünde ciddi anlamda etkileyici bir film, hikayesi-çekim tarzı, kurgusu ile (hollywood yapımı olduğunu bas bas bağırsa da) ürkütücü bir film olmuş, tamam ben ürkmedim ama bir an düşününce niye ürkmediğime şaşırdım doğrusu her neyse, söylemiş olalım p.s: o zaman cevap vermemişim, o zaman adına cevap vereyim bari, filmi ben tahmin ettiğim için değil, tahmin edilebilir ve klişeliğe oldukça yakın bir duruşa sahip olduğu için beğenmemiştim-geride kaldı gerçi bunlar[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 en tırstığım filimdir belirtiym.. dikkat ettinizmi kadın arabada giderken böyle çam ormanının içinden geçiyor..kamera üstten çekiyor o sırada.. tam o sahnede kurtlar vadisinden bildiğimiz cendere müziği çalıyor..tekrar alıp dinliyebilirsiniz..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 harikulade bi film her yönden.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar