Sensible Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 http://www.metallicbrains.net/amator.html Amatör gruplara merakı olan varsa yukarıdaki siteden yazabilir. Sizinde amatör samplelarınız falan varsa yazın dinleyelim :)[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Var var gelecek yakında sagol site için:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Arama yaptım amator gruplar kımse sormamıs ben sorıyım topıc acmakla urasamadım dıyıcem nese bunla ugrastım :)..Her nese bıldıgınız turk amator yada turk gruplarının ıste cover yaptıgı sarkıların oldugu bır sıte var mı yaw??...[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 www.garaj.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hepsi gelecek gelecek dio garajda sarkı kesın hayalı gruplarda vardır orda...Pek sarkı koyan grup gormedım...[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 studyo24 de var bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar