Mix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 "vampir filmi" olarak kötü. ama eglenceli vakit geçirtti bana. amacım oydu zaten. 1.sini aratan bi film tabi ki[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Nosferatu'yu kimse yazmamış ki hüzünlendirici bir durum. Ama Van Helsing seven bünye Nosferatu'dan ne kadar tad alır bilemiycem. [Bu mesaj Selamon tarafından 30 Mayıs 2005 03:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 arkadaslar van helsıng e sacma dıorsunuz ama blade daha sacma bence bende asırı derecede sevıorum ama fılmı bozdular 1.tadı vermedı 2.si her neyse nosferatuyu bılmıordum oyununu oynadım fena deıldı[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 nosferatu oyunuyla filmi aynı deigldir heralde. yani nosferatu vampir demek zaten. tek ortak yönü ismidir. filmin oyunu oldugundan eminsen bilemicem tabi[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Film daha bilgisayar yokken çekildi desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ilk olmasi disinda bir ozelligini goremiyorum nosferatu nun. ozamanki sartlarda bir efsane evet, ama bizdeki tarihi turk filmlerinden farki yok pek. soyledim iste oh. =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 nosferatu vampir klanıdır[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 nosferatu, eine symphonie des grauens'den bahsediliyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 queen of damned ve underworld kral filmlerdir bide blade serisi guseldir gerisi fos[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Interwiev with the vampire..Bunu izle yeter.Efsanelere sadık kalmış tek filmdir.Kendi başına bir türdür. Diğerleri aksiyon sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Interview with a Vamipre diyorum ben de anime izlerim dersen Trinity Blood[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Dojorel, 30 Mayıs 2005 01:04 tarihinde demiş ki: sadece Interview with the vampire guzel. bunu ikinci sayfaya dek kimsenin yazmamış olması ayıptır=) süper filmdir, vampirler konusunda da tek geçerim kendisini...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: screamer, 29 Mayıs 2005 23:16 tarihinde demiş ki: Bram Stoker's Dracula derim kıyas kabul etmez mutlaka izlenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: BlaCk, 29 Mayıs 2005 21:59 tarihinde demiş ki: Underworld ve Van Helsing'i izledim İkisinide izlememin tek nedeni vampirlerle ilgisi olması degil Kate Beckinsale idi :-) Aynen :D[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 vampir Lestat vampirdir:D queen of the damned kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Dracula en iyi vampir filmi heralde..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar