Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hadi ben üyeoldum sizde gelin 31. evrende bi Türk ittifağı kuralım...hadi..lütfen :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bırakın beyler üye olmama rağmen giremedim abuk subuk sponsor tuşları yollamışlar mailde zaten..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 5 dakikada mesaj nasıl gdeğişmiş ama :P Boşver ya TÜrk serverları fena değil. (gerçi benim yeni girdiğim evrende sistem üzerindeki tek ezik benim. adamlar iki kruvazör ile alacaklar aşağıya :))[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 31. evren ismi aklımı çeldi ondan girdim bi anlık gazla :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar