Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ya araba fiyatlarıyla ilgili bi sorum olucak... 10-15 k ytl arasında araba arıyorum 2. hatta 3. el :P Spor gözükecek ama hızlı gitmesi gerekmiyor ama iyi gözükmeli genç işi fln :P böyle undergrounddan çıkmış gibi olsun :P ama öyle abartı motora gerek yok... görünüş kurtarsın yeter :) model olarak 106-206 saxo fln sanırım bu fiyatlarda olur bilemiyorum varsa başka alınabilecek TİPİ düzgün bi yazarsanız berhudar olurumççç[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 benim civici satayım sana 11 e ama sedan öle undergrand tipide yok :D ama iyi gider hem daha 55000km de[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ya hemen almıcam öyle bi bakınıyorum piyasaya bi dahaki yaza düşünüyorum :) öyle hız meraklısı deilimdir tipi kurtarsın yeter :)[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben sana benım alfa romeo 145'i satayım.13milyar kırmızı tek kapı.allesio ince yanak jant var üstünde.kral da gozukuo 1.4 motor fazlada yakmaz.[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar