langbogen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 arkadaşlar bende bu model bi amd var fakat 1460 mhz de çalışıyor. anakartım asus a7v8x-x ben bi overclock yapiim istiorum ama şu hızda bile 56 derecede. bana yardım edebilir misiniz ama mümkünse ısı fazla artmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hiç anlamadığım için yorumum yok ama Overclock guide yazmışlar. Bir bak istersen.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Şu konu başlığı altından da bir takım bilgilere ulaşabilirsin sonuçta benzer platformlar. http://forum.paticik.com/view.php?id=110080[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 fsb yi 166 ya getir, biostan bu normal çalışma değeridir sıcaklık fazla artmadıysa fsb yi 200 yap daha sonra[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
langbogen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ii güzel de ben öyle bir şey bios ta göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 direk fsb diye geçmiyor, biostaki bölümlerden birinde. cpu http://dh_overclock.sitemynet.com/ burdan incele[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
langbogen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 valla ben böyle bir şey görmedim itiraf ediim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar