Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Şimdi www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]Adamın biri demiş ki:Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 niye istemiyosunki[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Çok gizli söyleyemem.[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 resmin çalınmasını faaln istemiyosan parçala photoshopta öle koy[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: fastreload, 18 Temmuz 2005 17:07 tarihinde demiş ki: resmin çalınmasını faaln istemiyosan parçala photoshopta öle koy Yok ona karşı yeterince önlem koyabiliyorum arkadaşım. Eğer bilmiyorsan mesaj atmana gerek yok öneri vermenede gerek yok ne yaptığımı gayet iyi biliyorum. :), ihtiyacım olan şey bu.[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 eğer yardim yada öneri istemiyorsan ne diye topic açıyorsun? arkadaşım resim çalınmasına karşı daha basit sadece kodlarla engelleme şansın da var bende biliyorum birde BILMIYORSANIZ CEVAP ATMAYIN diyen tiplere sinir oluyorum. böylece topicin de içine ederim yani[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben nerdeyse iki yıl önce uo için myuo tipi birşey yazmıstım.. bak orda şöle birşey kullanmısım. ASP.NET bu, ama html tarafı. diger dillerde de buna benzer bişi vardır.. NavigateUrl='<%# String.Format("GuildInfo.aspx?GuildID={0}", DataBinder.Eval(Container.DataItem, "char_guild")) %>' <%# %> arasında normal kod yazılabiliyodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Ceday, 18 Temmuz 2005 17:45 tarihinde demiş ki: ben nerdeyse iki yıl önce uo için myuo tipi birşey yazmıstım.. bak orda şöle birşey kullanmısım. ASP.NET bu, ama html tarafı. diger dillerde de buna benzer bişi vardır.. NavigateUrl='<%# String.Format("GuildInfo.aspx?GuildID={0}", DataBinder.Eval(Container.DataItem, "char_guild")) %>' <%# %> arasında normal kod yazılabiliyodu.. :S, anlamadım, html ile ne alakası var ki yukardakinin :)[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 walla işin acıkcası html zart zurt ben pek anlamam ama sanırım şöle bişi var html de.. yani dinamik şekilde böle gösteriliyo sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ha yalnız bu şekilde dinamik de yapsan adam sayfayı yüklediginde src yi görebiliyor olması lazım.. sen onu da göstermiyim diosan, sanırım Response.Write hede die bişiler olması lazımdı NEtte. düz htmlde nası yapılır ama hiçbi fikrim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Ceday, 18 Temmuz 2005 17:56 tarihinde demiş ki: ha yalnız bu şekilde dinamik de yapsan adam sayfayı yüklediginde src yi görebiliyor olması lazım.. sen onu da göstermiyim diosan, sanırım Response.Write hede die bişiler olması lazımdı NEtte. düz htmlde nası yapılır ama hiçbi fikrim yok.. Görsün canım adamın görmemesi için yapmıyorum :). Yani zaten mantık olarak tarayıcının yüklediği resmi dosya olarka kaydedbilisin kaydedemiyorsan bu fizik kurallarına aykırıdır tarayıcıda görecen ama kaydedemicen dimi :)[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar